Άρης: Δεδομένα στον Άρη ζουν και αναπνέουν για το ματς της χρονιάς. Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι λόγοι προφανείς, αφού οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της κατάκτησης ενός τίτλους μετά από 54 χρόνια. Παράλληλα, αν τα καταφέρουν θα πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο (και μάλιστα για το Europa League) για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Όλα αυτά, δηλαδή η κατάληξη της φετινής σεζόν θα είναι το απόλυτο κριτήριο για τις αποφάσεις ενόψει της επόμενης. Για παίκτες και προπονητή.

Η συζήτηση για Μάντζιο

Ο Άκης Μάντζιος ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή, σχεδόν στο ξεκίνημα της σεζόν να πάρει μια ομάδα που δεν ήταν δική του και να την κάνει… ομάδα. Εκ του αποτελέσματος το πέτυχε και μάλιστα κατάφερε να την οδηγήσει εύκολα στα Playoffs μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται απ’ έξω απ’ έξω έχει γίνει μια κουβέντα για την επόμενη σεζόν, κυρίως για τον σχεδιασμό, με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Τα συμβόλαια που λήγουν

Δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, ωστόσο αυτά που απασχολούν είναι εκείνα των Χουλιάν Κουέστα και Φαμπιάνο. Με αμφότερους έχουν γίνει προκαταρκτικές συζητήσεις, αλλά η τελική κουβέντα ακόμη δεν έχει γίνει. Διαφορετικής δυσκολίας οι δύο υποθέσεις, αλλά αν ο Άρης πάρει το Κύπελλο, τότε θα γίνουν συζητήσεις σε διαφορετική βάση και με διαφορετική… διάθεση.

Οι περιπτώσεις Μορόν και Οντουμπάτζο

Οι δύο ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι θα μπουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Οπότε ο Άρης θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με αυτές τις δύο περιπτώσεις. Οι επιλογές δεν είναι πολλές. Είτε θα κάνει προτάσεις για να επεκταθούν τα συμβόλαια, είτε θα κάνει κάποια πώληση είτε θα ρισκάρει να περιμένει, με τον κίνδυνο βέβαια να μην μπορέσει να έχει οικονομικό όφελος από ενδεχόμενη αποχώρηση. Με τον Άρη Κυπελλούχο, προφανώς οι όποιες συζητήσεις θα γίνουν με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωαννίδης αντί Ικάρντι με ποσό ρεκόρ - 1.1 εκατ. η αποζημίωση Τερίμ από ΠΑΟ