Facebook Pixel "Θα γέμιζε 2 φορές το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός με Βίλα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 13:26:00

"Θα γέμιζε 2 φορές το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός με Βίλα - Ενδεκάδα… ΠΑΟΚ με Λαμία"

Sportdog Team
"Θα γέμιζε 2 φορές το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός με Βίλα - Ενδεκάδα… ΠΑΟΚ με Λαμία"

Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στην τεράστια ζήτηση του κόσμου για τα εισιτήρια με την Άστον Βίλα που έκαναν… φτερά, ενώ μίλησε και για τις πολλές αλλαγές που θα κάνει ο Μεντιλίμπαρ με Λαμία.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το ματς με τον Άρη και στρέφεται στην αναμέτρηση με τη Λαμία, η οποία θα αποτελέσει και το... ορεκτικό ενόψει Άστον Βίλα.

Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην τεράστια ζήτηση του κόσμου για τα εισιτήρια με την αγγλική ομάδα, τα οποία έκαναν φτερά σε λίγες ώρες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα γέμιζε δύο φορές το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός».

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στο γεγονός πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε αρκετά παράπονα από την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Άρη για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως ειδικά μετά την ισοφάριση. Μάλιστα, τόνισε πως μίλησε κατ’ ιδίαν με όσους είχα παράπονα.

Όσον αφορά στο ματς με τη Λαμία, ανέφερε ότι ο Βάσκος τεχνικός θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και η ενδεκάδα θα μοιάζει περισσότερο με αυτή απέναντι στην ΠΑΟΚ, ώστε να ξεκουραστούν και να προστατευτούν αρκετοί ποδοσφαιριστές αφού το μυαλό των περισσότερων είναι στην Άστον Βίλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούπα στη Λεωφόρο χωρίς Ρέτσο και blooper ο Ολυμπιακός - Σίλβα για "Ντέλια"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags