Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αλλαγές στην 11αδα από Λουτσέσκου με ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 14:00:00

Το πιστεύουν ακόμα στον ΠΑΟΚ - Αλλαγές στην 11αδα από Λουτσέσκου με ΑΕΚ

Sportdog Team
Το πιστεύουν ακόμα στον ΠΑΟΚ - Αλλαγές στην 11αδα από Λουτσέσκου με ΑΕΚ

Το πρόβλημα του Δικεφάλου που εμφανίστηκε και στη φετινή σεζόν, το κλίμα μετά τη Λαμία και οι επιλογές του Ρουμάνου προπονητή για το ντέρμπι της Κυριακής

Στις κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ από το δεύτερο παιχνίδι με τη Μπριζ στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ομάδας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Όπως ανέλυσε και στις προηγούμενες σεζόν παρατηρήθηκε το φαινόμενο αυτό, μετά από ένα ματς και μετά εκτίμησε ότι ίσως να υπάρχει θέμα και σωματικό αλλά και ψυχολογικό αλλά επεσήμανε και την πίστη που υπάρχει στην ομάδα ότι η κατάσταση μπορεί να διαφοροποιηθεί.

«Δεν μπορεί να έχουμε θέμα σωματικό όταν παίζουν παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Παρόλα αυτά η ομάδα βγάζει μια τέτοια εικόνα. Σίγουρα υπάρχει κάτι σωματικό και ψυχολογικό. Και στις προηγούμενες σεζόν ο ΠΑΟΚ έσβησε μετά από κάποια ματς. Και φέτος δείχνει να σβήνει μετά το ματς με τη Μπριζ. Στην ομάδα όμως πιστεύουν ότι μπορούν να το γυρίσουν», ανέφερε για την αγωνιστική κατάσταση στην ομάδα στα τελευταία της παιχνίδια και πρόσθεσε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

«Ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να κάνει εμφάνιση όπως με τη Λαμία. Θα αναζητήσει στιγμές, στιγμές από παίκτες του για να προηγηθεί για να πάρει ένα αποτέλεσμα να ξαναζωντανέψει το πρωτάθλημα και για αυτός και για όλους», τόνισε και τέλος για την 11άδα υποστήριξε ότι λογικά πάρουν θέση οι παίκτες που αποτελούν τον βασικό κορμό.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags