Facebook Pixel Απίστευτοι χαρακτηρισμοί για Σιδηρόπουλο!"Το χθεσινό ήταν ένα εγκληματικό ανθρώπινο λάθος"
| 2017-03-02 15:59:00

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί για Σιδηρόπουλο!"Το χθεσινό ήταν ένα εγκληματικό ανθρώπινο λάθος"

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί για Σιδηρόπουλο!"Το χθεσινό ήταν ένα εγκληματικό ανθρώπινο λάθος"

Ξέσπασε σε δηλώσεις του για το λάθος του διεθνούς Έλληνα ρέφερι στο ματς με την ΑΕΚ ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis":

«Δεν υπάρχει εξήγηση. Υπάρχουν διαιτητές που δεν πρέπει να παίζουν γιατί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι ένα απλό λάθος. Εάν έδινε μόνο το πέναλτι θα λέγαμε ότι έκανε λάθος αλλά η κόκκινη κάρτα που δίνει είναι το φοβερό της ιστορίας. Ακόμη και να ήταν, θα έπρεπε να δει ότι είναι το 12ο λεπτό του αγώνα. Δεν μπορείς ένα παιχνίδι που παίζεται η πρόκριση να το κάψεις. Πρέπει να το αφήσεις να γίνει. Ήταν σαν να έλεγε σου βάζω γκολ και μετά παίξε με 10 παίκτες. Έλεος.

Και τα δύο μαζί όσο καλοπροαίρετος και να είσαι δεν μπορείς. Ο Σιδηρόπουλος έδειξε σε όλα τα φετινά του παιχνίδια ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Το χθεσινό ήταν ένα εγκληματικό ανθρώπινο λάθος.

Εάν η φάση αυτή ήταν εναντίον της ΑΕΚ επί δύο μήνες θα ασχολούνταν με το τι έκανε αλλά επειδή έγινε σε βάρος του Πλατανιά σήμερα το περνάνε όλοι light. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να προσφέρουν κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να είναι καθαροί.

Να θυμηθώ και πέρυσι το φοβερό πέναλτι του Τζαβέλλα αλλά τότε υπήρχαν άνθρωποι που αναγνωρίσανε ότι ήταν θέατρο. Αυτή η βουτιά του Μάνταλου. Θα έπρεπε να σκεφτεί και ο ίδιος ότι υπάρχουν και άλλοι 11 από την άλλη ομάδα που είναι συνάδελφοι μου». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags