Facebook Pixel Αμυντικός κλάσης στον Ολυμπιακό - Ποιον "πάγωσαν" για να φέρουν "ογκόλιθο" - Πόσα "σκάει" ο Μαρινάκης...
| 2017-07-05 22:15:00

Αμυντικός κλάσης στον Ολυμπιακό - Ποιον "πάγωσαν" για να φέρουν "ογκόλιθο" - Πόσα "σκάει" ο Μαρινάκης...

Αμυντικός κλάσης στον Ολυμπιακό - Ποιον "πάγωσαν" για να φέρουν "ογκόλιθο" - Πόσα "σκάει" ο Μαρινάκης...

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν ήδη "κλεισμένο" αμυντικό, αλλά φέρονται να κυνηγούν ένα deal-έκπληξη! Ποιος στόπερ ήρθε ξαφνικά στο προσκήνιο αλλά είναι πανάκριβος;
 

O Oλυμπιακός "ψάχνεται" να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας και ειδικότερα ο Χάσι "καίγεται" για την απόκτηση αριστεροπόδαρου στόπερ.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Μίλος Κοσάνοβιτς, ο οποίος παρουσιαζόταν τις τελευταίες ώρες "κλεισμένος" από τους Πειραιώτες. Μάλιστα, ο Σέρβος ήταν να έρθει χθες στην Ελλάδα, ωστόσο ο Ολυμπιακός φέρεται να ανέβαλλε τo ταξίδι και τον κρατά "stand by".

O λόγος είναι πιθανότατα ότι οι Ερυθρόλευκοι "τσεκάρουν" κάποια άλλη περίπτωση, την οποία κρίνουν ότι είναι καλύτερη, ώστε να καθυστερήσουν τη δρομολογημένη απόκτηση του Κοσάνοβιτς.

Εξ ου και το γεγονός ότι γράφτηκε το όνομα του επίσης Σέρβου, Γιάγκος Βούκοβιτς της Κόνιασπορ. Μόνο που η περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη παρουσιάζει πολλές δυσκολίες, γεγονός που μας κάνει να αμφιβάλλουμε για το αν είναι αυτός η αιτία που καθυστερεί του Κοσάνοβιτς.

Ο Βούκοβιτς έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο και είναι πιο ακριβός από τον Κοσάνοβιτς, αφού η Κόνιασπορ απαιτεί 3 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι έγραψαν πριν από μια εβδομάδα ότι η ομάδα του Σέρβου στόπερ απέρριψε πρόταση 2 εκατομμυρίων της Κιέβο, καθώς ζητούσε 3.

Σε αυτό προσθέστε και ότι η Φενέρμπαχτσε φέρεται να έχει μπει και αυτή στο παιχνίδι της απόκτησης του 29χρονου αμυντικού. Η Φενέρ μάλιστα διαθέτει και το πλεονέκτημα ότι στον πάγκο της κάθεται πλέον ο Αϊκούτ Κοτσαμάν, ο προπονητής του Βούκοβιτς στην Κόνιασπορ μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν.

Πάντως, ας μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός μόλις έκλεισε το deal με τη Φενέρ για τον Εμενίκε, συνεπώς υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με την τουρκική ομάδα και ίσως έτσι να βρεθεί κάποια άκρη με τον Βούκοβιτς. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι οι Ερυθρόλευκοι ...κάτι καλό έχουν στα σκαριά για το κέντρο της άμυνας και μάλιστα πληρώνουν αδρά για τη συγκεκριμένη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags