Facebook Pixel Κιτρινόμαυρες "ρουκέτες": "Να τι έγινε με Τίγρη-Ιβάν - Εγκλήματα στην ΑΕΚ, γι' αυτό δε σηκώνει κεφάλι - Τεράστια πρόκριση ο Ολυμπιακός"!
| 2017-02-26 11:00:00

Κιτρινόμαυρες "ρουκέτες": "Να τι έγινε με Τίγρη-Ιβάν - Εγκλήματα στην ΑΕΚ, γι' αυτό δε σηκώνει κεφάλι - Τεράστια πρόκριση ο Ολυμπιακός"!

του Γιώργου Κτενά
Κιτρινόμαυρες "ρουκέτες": "Να τι έγινε με Τίγρη-Ιβάν - Εγκλήματα στην ΑΕΚ, γι' αυτό δε σηκώνει κεφάλι - Τεράστια πρόκριση ο Ολυμπιακός"!

Χωρίς φόβο και πάθος μίλησε στο SportDog o κορυφαίος ρεπόρτερ ΑΕΚ, Σταύρος Καζαντζόγλου, για όλα τα θέματα της "κιτρινόμαυρης" επικαιρότητας. Aτάκες που θα προκαλέσουν αίσθηση!

Έξω από τα δόντια τα είπε στο SportDog o Σταύρος Καζαντζόγλου, σχολιάζοντας όλα τα θέματα της ΑΕΚτζήδικης επικαιρότητας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, από το Goal news και το enwsi.gr, δε δίστασε να μιλήσει για ...εγκλήματα που έγιναν φέτος στην Ένωση, με αποτέλεσμα να μείνει τόσο πίσω η ομάδα από τον Ολυμπιακό, ενώ χαρακτήρισε τεράστια την πρόκριση του Ολυμπιακού, που δίνει, όμως, αξία και στη νίκη της ΑΕΚ επί των Ερυθρολεύκων.

Παράλληλα, μίλησε για το γηπεδικό, εκτιμώντας ότι θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις και έδωσε τη δική του διάσταση για όσα ακούστηκαν σχετικά με τις σχέσεις των Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Σταύρο, πώς βλέπεις τις εξελίξεις στο θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ;

Εκτιμώ, πως βρισκόμαστε στη φάση που θα υπάρξουν τώρα ουσιαστικές εξελίξεις ή δεν θα υπάρξουν ποτέ. Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει, η ΑΕΚ άφησε κατά μέρος την τακτική των ήπιων τόνων και δείχνει έτοιμη να βάλει μπροστά. Πρέπει να κατανοήσουν όλοι, πως δίχως τον δήμο δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Αλλά όταν ο δήμαρχος απομονώνεται ακόμα και από τους πρώην συντρόφους του, δεν έχει πολλά όπλα να αντιπαραθέσει στην ΑΕΚ. Το κακό για την ΑΕΚ είναι πως κάθε νέα καθυστέρηση, μπορεί να προκαλέσει ανυπολόγιστες συνέπειες σε αντιδράσεις του κόσμου που κουράστηκε να περιμένει και μπορεί να βγάλει ένταση προς κάθε πλευρά. Πιστεύω πως σύντομα θα τοποθετηθεί ο Μελισσανίδης και θα μπουν όλα στην τελική ευθεία.

Πρώτη αποτίμηση από τη δεύτερη παρουσία τού Χιμένεθ στην ομάδα;

Αναμφίβολα θετική. Η ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε φέτος πολύ από τους προπονητές της. Διαθέτει εξαιρετικό υλικό, που έγινε ακόμα καλύτερο με τις προσθήκες του Γενάρη, αλλά δεν είχε γίνει ομάδα. Ο Ισπανός τα έβαλε σε μια σειρά, έχει όλους τους παίκτες στην τσίτα. Σημαντικό θεωρώ πως είναι ό,τι και ο ίδιος δείχνει πολύ πιο ώριμος συγκριτικά με το παρελθόν. Οι κραδασμοί της αποτυχίας με τον Ηρακλή απορροφήθηκαν άμεσα, η διαχείριση της νίκης επί του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική.

Ποιον ποδοσφαιριστή ξεχωρίζεις και ποιος σε απογοήτευσε από τη φετινή του παρουσία στα παιχνίδια της ΑΕΚ;

Είναι δύσκολο στη φετινή ΑΕΚ να βρεις κάποιον που ξεχωρίζει σε βάθος χρόνου. Αλλωστε, αυτές οι σποραδικές καλές εμφανίσεις, είναι και ένα από τα προβλήματα για τις χαμηλές πτήσεις. Ο μοναδικός που κινείται σε υψηλά στάνταρ, αλλά με λίγα παιχνίδια, είναι ο Αραούχο. Οσο για απογοητεύσεις; Πρώτα απ’ όλα ο Λέσκοτ, παίκτης με απίστευτο βιογραφικό που πέρασε και δεν ακούμπησε και βέβαια ο Αλμέϊδα, που έφτασε να είναι τελευταία επιλογή για την επίθεση.

To σχόλιό σου για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και απασχολούν ακόμα την επικαιρότητα (Θεοδωρίδης-Δημητριάδης, καταγγελία για Μελισσανίδη κ.λπ.)

Η αντιπαλότητα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό είναι τεράστια. Μπορεί η διαφορά στη βαθμολογία να είναι μεγάλη, αλλά είναι φανερό πως στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν την ΑΕΚ ως μεγάλη αντίπαλο. Δεν θεωρώ πως στο ντέρμπι συνέβησαν πράγματα, εντός κι εκτός γηπέδου, που να δικαιολογούν τόση φασαρία. Αλλά έτσι συμβαίνει συνήθως στην ελληνική πραγματικότητα, ο καθένας ψάχνει άλλοθι για εσωτερική κατανάλωση.

 Η διαφορά Ολυμπιακού - ΑΕΚ είναι τόσο μεγάλη, ώστε να είναι 18 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό; Ένας Ολυμπιακός, από την άλλη, που προκρίθηκε στους 16 του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έκανε όντως μια τεράστια πρόκριση, που καθιστά ακόμα πιο σημαντική τη νίκη της ΑΕΚ. Ειδικά ένα συνυπολογιστεί, πως ο Μπέντο προτίμησε να έχει με την ΑΕΚ παίκτες που θεωρούνται βασικοί και να ρίξει «μικρούς» και άλλες επιλογές στην Αγκυρα. Η πεποίθηση που έχω είναι πως η διαφορά των δύο ομάδων δεν αντανακλά την πραγματική διαφορά τους. Απλά η ΑΕΚ έκανε εγκλήματα φέτος, είχε συγκλονιστική γκαντεμιά και γι’ αυτό δεν σήκωσε κεφάλι.

Υπάρχει θέμα με τη συμμαχία Μελισσανίδη - Σαββίδη, για την αλλαγή στην ΕΠΟ, όπως προσπαθούν κάποιοι να περάσουν ή θεωρείς ότι πρόκειται για σκοπιμότητα;

Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως δεν προκύπτει κάποια ουσιαστική διαφοροποίηση στις σχέσεις τους. Είναι γεγονός πως κάποια στιγμή είχαν γίνει 1-2 θέματα που είχαν ενοχλήσει, αλλά λύθηκαν. Νομίζω, πως προχωρούν από κοινού για την εκλογή του Γραμμένου. Η συνέχεια είναι πάντα ένα θέμα για τέτοιου είδους συνεννοήσεις, ειδικά με τη στάση που τηρούν σε πολλά πράγματα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags