Facebook Pixel Αποκάλυψη ΣΟΚ: Κρυφές κάμερες παρακολούθησης στην ΕΠΟ! (ΦΩΤΟ)
| 2017-03-02 17:35:00

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Κρυφές κάμερες παρακολούθησης στην ΕΠΟ! (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Κρυφές κάμερες παρακολούθησης στην ΕΠΟ! (ΦΩΤΟ)

Ούτε σε ταινία δεν γίνονται αυτά! Υπήρχε σύστημα παρακολούθησης με κρυφές κάμερες στο γραφείο του προέδρου αλλά και στους χώρους προσωπικού και γραφείων της ΚΕΔ.

Το πόρισμα του ελέγχου ασφαλείας που έγινε στα Γραφεία της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση λοιπόν, υπήρχε μηχανισμός παρακολούθησης στο γραφείο του Προέδρου της ΕΠΟ που όμως δεν λειτουργούσε αλλά και κρυφές κάμερες στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας!

Η Διοικούσα Επιτροπή κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η έρευνα για τους υπεύθυνους της εγκατάστασης των μηχανισμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και αμέσως μετά φωτογραφίες του πορίσματος:

Σας ενημερώνουμε ότι συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της ΠΔΕ κ. Ιωάννης Δρόσος γνωστοποίησε στα μέλη της ΠΔΕ το πόρισμα του ελέγχου ασφαλείας που διενεργήθηκε στις εγκαταστάσεις και τα εταιρικά αυτοκίνητα της ΕΠΟ.

Βάσει του επίσημου πορίσματος, διαπιστώθηκε η ύπαρξη υποδομής μη λειτουργούσας εγκατάστασης παρακολούθησης στο γραφείο του Προέδρου και η ύπαρξη δύο ραντάρ συναγερμού με ισάριθμες κρυφές κάμερες στο χώρο του προσωπικού και των γραφείων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Η ΠΔΕ αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί το πόρισμα στη δημοσιότητα, να κατατεθεί αμέσως μήνυση στην Εισαγγελία και να διενεργηθεί άμεσα εσωτερικός έλεγχος στην εταιρεία ασφάλειας, η οποία είχε αναλάβει την προστασία των εγκαταστάσεων και την λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας της ΕΠΟ.











Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags