Facebook Pixel Ούτε σήμερα... καθάρισε ο Αστέρας - Δεν τον άφησε ο Κυριακίδης!
| 2017-04-02 19:16:00

Ούτε σήμερα... καθάρισε ο Αστέρας - Δεν τον άφησε ο Κυριακίδης!

Ούτε σήμερα... καθάρισε ο Αστέρας - Δεν τον άφησε ο Κυριακίδης!

Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να... καίγονται για το τρίποντο, ώστε να ξεμπερδεύουν οριστικά με την παραμονή, αλλά να τα βρίσκουν δύσκολα κόντρα στον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το φάουλ του Ρέι στο 4ο λεπτό, ενώ οι Αρκάδες ισοφάρισαν με το φάουλ του Μάσα στο 69΄ και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό, στην προσπάθεια που καταβάλλουν να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Παναιτωλικός ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ρέι: ο Ισπανός εκτέλεσε φάουλ από μακριά, η μπάλα χτύπησε και στον Ιωαννίδη που ήταν στο τείχος και άλλαξε πορεία, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του Ντοναρούμα. Η εξέλιξη αυτή ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων που στο 14΄ είδαν το σουτ του Πάουλο να φεύγει άουτ. Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες προσπάθησαν να «απαντήσουν» και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 25΄, όταν ο Ιγκλέσιας πάσαρε με κεφαλιά στον Ιωαννίδη, το σουτ του οποίου από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παναιτωλικού. Στο 39΄ ο Αστέρας προσπάθησε εκ νέου να φτάσει στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Τσουκαλά από το φάουλ του Μάσα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είχαν μέχρι το ημίχρονο ένα σουτ με τον Λόπες στο 44΄, το οποίο μπλόκαρε ο Ντοναρούμα.

Στο 50΄ το σουτ του Λόπες για λογαριασμό του Παναιτωλικού έφυγε άουτ, ενώ στο 58΄ ο Ντοναρούμα απέκρουσε το μακρινό σουτ του ίδιου παίκτη. Στο 60΄ ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Μανιάς πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Μάσα, ωστόσο απέκρουσε ο Κυριακίδης. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν νέα ευκαιρία για την ισοφάριση στο 66΄, όταν ο Μάσα εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 68΄ ο Ρέι βρέθηκε σε «θέση βολής» μέσα στην περιοχή του Αστέρα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση με το φάουλ του Μάσα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη (1-1). Οι Αρκάδες πλησίασαν ένα δεύτερο γκολ στο 82΄, όταν ο Μάσα εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφτασε στον Μπέρτο, ο οποίος δεν κατάφερε να «νικήσει» εξ επαφής τον Κυριακίδη. Στο 87΄ ο Παπάζογλου έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ, ενώ στο 89΄ ο Αστέρας έχασε νέα ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του: ο Κυριακίδης απέκρουσε το σουτ του Χαμντανί και ο Μανιάς πήρε το ριμπάουντ, αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα χάθηκε από τον Παναιτωλικό, καθώς ο Μάκος έκανε τη σέντρα και ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής αναμέτρησης η πρώτη συμμετοχή, μετά από σοβαρό τραυματισμό, τόσο του Παπάζογλου για λογαριασμό του Παναιτωλικού, όσο και του Τριανταφυλλόπουλου από πλευράς Αστέρα Τρίπολης.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Κίτρινες κάρτες: Τσοκάνης, Μπράβο, Πάουλο, Ροντρίγκες, Ρέι - Ιωαννίδης, Φαρίνια, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Τσιλιανίδης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας (65΄ Παπάζογλου), Τσοκάνης, Κούσας, Ροντρίγκες, Μπράβο, Πάουλο, Ρέι, Λόπες, Βασιλούδης (55΄ Μάκος), Παπαδόπουλος (73΄ Μαρκόφσκι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Γκάιντουτσικ (46΄ Τριανταφυλλόπουλος), Σελίν, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (71΄ Χαμντανί), Μάσα, Φαρίνια (75΄ Τσιλιανίδης), Ιωαννίδης, Μανιάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags