Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καίει» τον Πάρντο το «καρφί» για Λεμονή; - Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός
| 2017-10-20 15:20:00

«Καίει» τον Πάρντο το «καρφί» για Λεμονή; - Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
«Καίει» τον Πάρντο το «καρφί» για Λεμονή; - Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός

Πώς και γιατί εμπλέκεται στην υπόθεση ο... Καρσελά.

Μια ημέρα μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», ο Φελίπε Πάρντο παραλίγο να… βάλει φωτιά στο κλίμα της ομάδας με ανάρτησή του στα social media, με την οποία κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τον Τάκη Λεμονή για το γεγονός ότι δεν έπαιξε βασικός κόντρα στους Καταλανούς.

Σίγουρα μια τέτοια ενέργεια είναι κατακριτέα μετά από ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι (στο οποίο ο Ολυμπιακός, παρά την ήττα, δεν τα πήγε άσχημα τηρουμένων των αναλογιών), όμως οι Ερυθρόλευκοι δεν φαίνεται να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο περιστατικό.

Οι διοικούντες των πρωταθλητών, με βάση τα τωρινά δεδομένα, μάλλον δεν προτίθενται να τιμωρήσουν τον παίκτη. Θεωρούν απλώς ότι ο Κολομβιανός ήθελε και πίστευε πως άξιζε να αγωνιστεί βασικός σε ένα ματς κόντρα στη θρυλική Μπαρτσελόνα, κάτι που αποτελεί όνειρο για πολλούς ποδοσφαιριστές.

Ο παίκτης έβγαλε την πίκρα του με αυτόν τον τρόπο και το πιθανότερο είναι το θέμα να θεωρηθεί λήξαν και να μην επεκταθεί περαιτέρω.

Άλλωστε, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βλέπουν ότι ο διεθνής εξτρέμ είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και θεωρούν ότι το παράπτωμά του δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να τον τιμωρήσουν, καθώς θα κάνουν περισσότερο κακό στην ομάδα παρά καλό με μια τέτοια κίνηση.

Αφενός μπορεί ρισκάρουν να χαλάσουν το κλίμα δημιουργώντας θέμα από το πουθενά και αφετέρου να ανακόψουν την ανοδική πορεία ενός παίκτη που έχουν ανάγκη. Ειδικά από τη στιγμή που ο... ανταγωνιστής του, Μεχντί Καρσελά, δείχνει να βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση.

Συνεπώς, όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι ο Φελίπε Πάρντο θα πέσει στα… μαλακά. Φυσικά, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα τα δεδομένα να αλλάξουν, κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο και έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, όταν πρόκειται για υποθέσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags