Facebook Pixel Χαμός στην Ευρώπη με Κούτρη, Σισέ και Ανδρούτσο
| 2017-10-24 04:13:00

«Χαμός» στην Ευρώπη με τρεις του Ολυμπιακού - Ποιοι «γυάλισαν» και σε ποιους

Sportdog Team
«Χαμός» στην Ευρώπη με τρεις του Ολυμπιακού - Ποιοι «γυάλισαν» και σε ποιους

Τα μπλοκάκια... πήραν φωτιά στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Ο Ολυμπιακός πέρυσι ανέδειξε και πούλησε το περασμένο καλοκαίρι με το αζημίωτο τον Παναγιώτη Ρέτσο και φέτος δείχνει να ακολουθεί παρόμοιο δρόμο προωθώντας μια καινούργια «φουρνιά» νέων παικτών, που έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Οι Ανδρούτσος και Νικολάου συνεχίζουν την πορεία τους από πέρυσι, ενώ δίπλα τους έχουν προστεθεί κι άλλοι ταλαντούχοι νεαροί, όπως ο Κούτρης και ο Σισέ, οι οποίοι κερδίζουν τις εντυπώσεις με την φετινή τους παρουσία.

Όπως είναι λογικό, πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που ψάχνονται για νέα ταλέντα έχουν την προσοχή τους στραμμένη στους πιτσιρικάδες των Ερυθρολεύκων και τους παρακολουθούν στενά. Αυτό συνέβη και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι εκπρόσωποι αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες.

Η ομάδα που έχει γίνει… μόνιμη επισκέπτης του φαληρικού γηπέδου είναι η γερμανική Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία παρακολούθησε τον Λεονάρντο Κούτρη για 7η φορά τη φετινή σεζόν.

Ο σύλλογος της Bundesliga, που έχει παράδοση στους Έλληνες παίκτες (έχουν αγωνιστεί εκεί Αμανατίδης, Τζαβέλλας, Λυμπερόπουλος και Κυργιάκος) φαίνεται πως έχει δει πολύ «ζεστά» την περίπτωση του 22χρονου αριστερού μπακ και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις, εάν ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίσει να ανεβάζει τις μετοχές του.

Παράλληλα, στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε και άνθρωπος της Άντερλεχτ, η οποία επενδύει συχνά σε νεαρούς παίκτες. Η βελγική ομάδα έχει στο ρόστερ της αρκετούς αριστερούς μπακ, τους οποίους όμως δεν υπολογίζει και φέρεται να «ψάχνεται» και αυτή για τον Κούτρη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, στα «ραντάρ» της βελγικής ομάδας είναι και οι Σισέ, Ανδρούτσος. Ο πρώτος κατα γενική ομολογία εντυπωσίασε με την καταπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τους Πειραιώτες.

Όσο για τον δεύτερο, μπορεί να μην έκανε κάτι το εξαιρετικό στο ντέρμπι, αν και έτρεξε πάρα πολύ και κάλυψε πολλούς χώρους, όμως δεν είναι τυχαίο oύτε ότι έχει κερδίσει θέση βασικού (μέχρι και 90λεπτο κόντρα στην Μπαρτσελόνα έπαιξε) ούτε ότι βρίσκεται στα μπλοκάκια των Ευρωπαίων scouts από πέρυσι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags