Facebook Pixel Τραυματισμοί ενόψει της Κράσνονταρ...
| 2015-11-02 17:46:00

Τραυματισμοί ενόψει της Κράσνονταρ...

Τραυματισμοί ενόψει της Κράσνονταρ...

Αυξάνονται οι «πονοκέφαλοι» του Iγκόρ Τούντορ ενόψει Κράσνονταρ, καθώς ο Κροάτης τεχνικός είδε σήμερα τρεις παίκτες να μην συμμετέχουν στην προπόνηση!

Όπως συνηθίζεται την επομένη ενός αγώνα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και θεραπείες.

Αντίθετα, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής σε πρόγραμμα υψηλών εντάσεων.

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις και δημιουργούν νέο «πονοκέφαλο» στον Τούντορ ενόψει της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής του Europa League στο Κράσνονταρ.

Συγκεκριμένα, ο Λέοβατς είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, κάτι που επιβεβαιώνει όσα υποστήριξε χτες ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου, αιτιολογώντας την αντικαταστάση του Κροάτη.

Ακόμα ο Βίτορ νιώθει βαρύ τον δικέφαλό του και ο Ζάιρο έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εξετάσεις πριν από την αυριανή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για να διαπιστωθεί τι πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζουν.

Τέλος στη σημερινή προπόνηση οι Μπερμπάτοφ και Μυστακίδης ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα, στην προσπάθεια τους να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και ο Κάτσε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στην αυριανή προπόνηση του ΠΑΟΚ (11:30) θα ξεκαθαρίσει για τον Τούντορ ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με την Κράσνονταρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags