Facebook Pixel Επίθεση οπαδού στον Σαββίδη και «είναι παικταράς»!
| 2016-09-19 22:00:00

Επίθεση οπαδού στον Σαββίδη και «είναι παικταράς»!

Επίθεση οπαδού στον Σαββίδη και «είναι παικταράς»!

Τα πήρε ο γιος τού Ιβάν στο Instagram μετά από αρνητικό σχόλιο ενός φίλου τού Δικεφάλου, έστειλε το δικό του μήνυμα και αποθέωσε νέο παίκτη τής ομάδας! Δείτε και τις φωτογραφίες!

Μπορεί ο Γιώργος Σαββίδης να μην έχει δημοσιεύσει πρόσφατα κάτι στο λογαριασμό του στο Instagram, ωστόσο στο τελευταίο του post πριν λίγες ημέρες έγινε μία ιδιαίτερα "καυτή" συζήτηση με οπαδούς τού ΠΑΟΚ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας διαδικτυακός του φίλος, που παρουσιάστηκε και ως φίλος τού Δικεφάλου, του έκανε επίθεση (το σχετικό σχόλιο δεν υπάρχει πλέον) και ακολούθησαν τόσο οι απαντήσεις τού Γιώργου Σαββίδη όσο και άλλων οπαδών τής ομάδας που έσπευσαν να τον στηρίξουν.

Στα σχόλια, λοιπόν, που έγιναν και τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω στις σχετικές φωτογραφίες, ο μεγάλος γιος τού Ιβάν Σαββίδη, έστειλε το δικό του μήνυμα, καθώς αρχικά δεσμεύτηκε πως η οικογένειά του θα είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο, υπόσχεση που σίγουρα δείχνει τις δικές του προθέσεις να αναλάβει μελλοντικά ηγετικό ρόλο στον ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια αποθέωσε κι ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τής ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαββίδης ρωτήθηκε από φίλο τού Δικεφάλου για την αγωνιστική κατάσταση του Τιάμ, για να λάβει την απάντηση από το μικρό αφεντικό τού ΠΑΟΚ ότι «είναι παικταράς».

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Σαββίδης παρακολουθεί από πολύ κοντά και τα αγωνιστικά της ομάδας, ενώ είναι γνωστή η …λατρεία του για τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ιδού τα σχετικά post...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags