Facebook Pixel Ο Χιμένεθ δίνει συγχαρητήρια για μεταγραφή που έκλεισε η ΑΕΚ για το καλοκαίρι!
| 2017-03-03 19:45:00

Ο Χιμένεθ δίνει συγχαρητήρια για μεταγραφή που έκλεισε η ΑΕΚ για το καλοκαίρι!

Ο Χιμένεθ δίνει συγχαρητήρια για μεταγραφή που έκλεισε η ΑΕΚ για το καλοκαίρι!

Ο Ισπανός κόουτς είναι ενθουσιασμένος για τον νεαρό ποδοσφαιριστή που σε λίγους μήνες θα φοράει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για την πρόκριση της ΑΕΚ στο Κύπελλο κόντρα στον Πλατανιά, για το ματς με τον Πανιώνιο την Δευτέρα, αλλά και για τον Γιακουμάκη που έχει ήδη κλείσει για το καλοκαίρι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Θα ήθελα να διαχωρίσω τους δύο θεσμούς, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Έχουμε πετύχει μια νίκη, περάσαμε στον επόμενο γύρο, είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Από κει και πέρα όμως έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε».

Για τον Γιακουμάκη: «Σε σχέση με τον Γιακουμάκη, όπως είπατε και σεις, είναι ποδοσφαιριστής του Πλατανιά. Σέβομαι τόσο τον Πλατανιά όσο και τον ποδοσφαιριστή οπότε οποιαδήποτε γνώμη θα μπορέσω να την εκφράσω μετά τις 30 Ιουνίου. Σίγουρα η ΑΕΚ δουλεύει και κοιτάει μπροστά, προσπαθεί να κάνει κινήσεις γρήγορες. Ο ποδοσφαιριστής αυτός όμως δεν είναι τώρα μέλος της ομάδας, δεν είναι στις προπονήσεις μας. Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την επιλογή, όμως θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στο μέλλον».

Για την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει Πανιωνίου ο οποίος προέρχεται από καλά αποτελέσματα: «Αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε γνωρίζοντας ότι θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που βλέπουμε πού βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα και είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο τα πράγματα που δουλεύουμε για να μπορέσουμε να έχουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags