Facebook Pixel Σούπερ νέα για Ουζουνίδη
| 2017-08-21 23:35:00

Σούπερ νέα για Ουζουνίδη

Σούπερ νέα για Ουζουνίδη

Μόνο ευχάριστες ειδήσεις άκουσε σήμερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς πρώτα ανακοινώθηκε ο Τζανδάρης, στη συνέχεια υπήρξε η συμφωνία με τον Ινσούα, ενώ αργότερα έμαθε και τα καλά από το Κορωπί.

Ενθαρρυντικά μηνύματα από τους Ουσμάν Κουλιμπαλί και Λούκας Βιγιαφάνιες που ακολούθησαν την Δευτέρα μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού, έλαβε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Τόσο ο Αργεντίνος όσο και ο αμυντικός από το Μάλι συνέχισαν την αποθεραπεία τους, ωστόσο, ακολούθησαν και μέρος της προπόνησης της ομάδας πέραν των ασκήσεών τους στο γυμναστήριο. Ο Ροντρίγκο Μολέδο που τραυματίστηκε στο ματς με τον Πλατανιά είχε άδεια, ενώ οι Νούνο Ρέις και Στάικος έκαναν θεραπεία.

Στον Παναθηναϊκό πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη ρεβάνς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για την Τρίτη που θα αποτελέσει και την τελευταία πριν την αποχώρηση της ομάδας την Τετάρτη το πρωί για την Ισπανία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags