Facebook Pixel Έπεσε ξύλο στα αποδυτήρια της Τούμπας! (ΦΩΤΟ)
| 2014-04-21 09:00:00

Έπεσε ξύλο στα αποδυτήρια της Τούμπας! (ΦΩΤΟ)

Έπεσε ξύλο στα αποδυτήρια της Τούμπας! (ΦΩΤΟ)

Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού φαίνεται να δέχθηκε γροθιές στα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα αποκαλύψει ο sportdog!

Τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Σαβιόλα, Βαλντές και Μανιάτης, χτυπήθηκαν στην Τούμπα, όπως κατήγγειλε η "ερυθρόλευκη" διοίκηση, μετά το επεισοδιακό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Υπήρχε και τέταρτος παίκτης του Πρωταθλητή, όμως, που δέχθηκε επίθεση μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου. Αυτός είναι, θα σου αποκαλύψει ο σκύλος, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Ο Μέγερι, ισχυρίζεται ο ίδιος, δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο, αφού είχε τελειώσει ο αγώνας. Η επίθεση στον Ούγγρο δεν έγινε στον αγωνιστικό χώρο, ή τη φυσούνα, αλλά στον εσωτερικό χώρο της Τούμπας.

Το φοβερό, πάντως, που έλεγε ο Μέγερι, ήταν ότι θα μπορούσε να είχε διακόψει το παιχνίδι, αν έμενε ξαπλωμένος στο χορτάρι μετά τη φωτοβολίδα που δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από την κερκίδα.

"Δεν ήθελα να τους προκαλέσω" ήταν τα λόγια του νεαρού πορτιέρο που προτίμησε να πιάσει απλά το κεφάλι του και να γονατίσει προκειμένου να μη "φουντώσει" τους αντιπάλους του.

ΠΟΙΑ ήταν η αντίδραση του Μέγερι στη φωτοβολίδα που τον χτύπησε, σου παρουσιάζει στις παρακάτω φωτογραφίες ο sportdog...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags