Facebook Pixel Θέλει τρεις Μπεργκ ακόμα!
| 2014-04-28 22:56:00

Θέλει τρεις Μπεργκ ακόμα!

Θέλει τρεις Μπεργκ ακόμα!

«Ντου από Παντού» για τον Παναθηναϊκό της επόμενης μέρας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει αυτή την αγωνιστική περίοδο. Με τις εμφανίσεις του, το κύπελλο, την πορεία που έχει κάνει. Ανεξάρτητα, λοιπόν, τι θα γίνει στα πλέι οφ, οι πράσινοι έχουν ήδη καταφέρει σημαντικά πράγματα.

Η κολώνα

Και, βέβαια, κολώνα της ομάδας είναι ο Μπεργκ. Ο οποίος βγήκε λίρα εκατό, εκεί που στην Ευρώπη θεωρούσαν μέχρι πέρυσι ότι η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα.

Έναν σε κάθε γραμμή

Αν, λοιπόν, υποθέσουμε ότι τελικά θα μείνει ο Μπεργκ και για την επόμενη χρονιά, όπως άλλωστε ισχυρίζονται κι από τον Παναθηναϊκό, τότε οι πράσινοι θέλουν δυο Μπεργκ ακόμα. Έναν σε κάθε γραμμή. Αν και για μένα, μάλλον χρειάζονται τρείς, όπως θα εξηγήσω στη συνέχεια.

Κι όταν λέω Μπεργκ, εννοώ τέτοιες περιπτώσεις. Ποδοσφαιριστών καλών και ποιοτικών που για τον άλφα ή βήτα λόγο μπορούν να αποκτηθούν ως ελεύθεροι με λογικά συμβόλαια. Και μετά ο Αναστασίου με τη δουλειά του να καταφέρει να τους ανεβάσει για να κάνουν ό,τι ο Σουηδός.

Να κάνουν τη διαφορά

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, και νέο αίμα διαθέτει στο ρόστερ του και ταλαντούχα παιδιά και ποδοσφαιριστές που τρέχουν, μαρκάρουν, πρεσάρουν.

Άρα τώρα θέλει και δυο – τρείς παίκτες ακόμα να κάνουν τη διαφορά. Όπως ο Μπεργκ έχει κάνει φωτιά την επιθετική γραμμή, έτσι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και ακόμα δυο – τρείς παίκτες με προσωπικότητα.

Τρεις περιπτώσεις

Ένα στόπερ, λοιπόν, που να κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν. Κι ένα κεντρικό χαφ που να είναι κι αυτός επιπέδου Μπεργκ.

Η τρίτη περίπτωση είναι για τα άκρα. Ο Παναθηναϊκός θέλει τουλάχιστον ένα εξτρέμ α’ γραμμής για να κάνει άνω – κάτω τις αντίπαλες άμυνες.

Με λαβράκια

Εφόσον, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έβρισκε το καλοκαίρι δυο, τρία λαβράκια ακόμα τύπου Μπεργκ, τότε η λογική λέει ότι θα πήγαινε για μεγαλύτερα πράγματα την επόμενη σεζόν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags