Facebook Pixel "Διαζύγιο" με Παναθηναϊκό ο Καλμαζίδης
Άλλα Σπορ
| 2014-05-22 16:01:00

"Διαζύγιο" με Παναθηναϊκό ο Καλμαζίδης

"Διαζύγιο" με Παναθηναϊκό ο Καλμαζίδης

Το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την αποχώρηση του Γιάννη Καλμαζίδη από τον πάγκο της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως οι λόγοι του «διαζυγίου» αφορούν οικογενειακούς λόγους του Έλληνα τεχνικού.

Η ανακοίνωση:

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον προπονητή κ. Γιάννη Καλμαζίδη για την προσφορά του στο Σύλλογο. Ανέλαβε την ομάδα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή και συνέβαλε αποφασιστικά στην αγωνιστική της μεταμόρφωση.

Η συνεργασία μας δεν μπορεί να συνεχιστεί για τη σεζόν 2014-15, για λόγους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους της επιθυμίας και των δύο πλευρών. Οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά παραμένουμε φίλοι.

Κατανοούμε και σεβόμαστε απόλυτα το γεγονός ότι δεν μπορούσε και φέτος να μείνει μακριά από τη γυναίκα και τα παιδιά του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του και βέβαια προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να είναι βέβαιοι ότι θα βρούμε τις καλύτερες λύσεις και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια βήμα-βήμα ώστε η ομάδα να φτάσει ξανά εκεί που της αξίζει.

Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Καλμαζίδη:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και την διοίκηση του Παναθηναϊκού, για την τιμή που μου έκαναν να συνεργαστώ μαζί τους. Σ’ αυτή την περίοδο αν και τα προβλήματα ήταν πολλά η συνεργασία μας υπήρξε άψογη. Παρ’ όλα αυτά, λόγοι οικογενειακοί και προσωπικοί δεν θα μου επιτρέψουν να είμαι στο πλευρό τους γι’ αυτή τη χρονιά. Ελπίζω στο μέλλον οι συνθήκες να επιτρέψουν μια ενδεχόμενη συνεργασία. Εύχομαι η πορεία της ομάδας να είναι τέτοια, ώστε ο Παναθηναϊκός να βρεθεί εκεί όπου του αξίζει, όσο ψηλότερα γίνεται. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags