Facebook Pixel Κ. Νικολακόπουλος: Όλοι θέλουν να φτιάξουν γήπεδα η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟ
| 2014-05-29 10:12:00

Κ. Νικολακόπουλος: Όλοι θέλουν να φτιάξουν γήπεδα η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟ

Κ. Νικολακόπουλος: Όλοι θέλουν να φτιάξουν γήπεδα η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα σχετικά με το λεγόμενο γηπεδικό θέμα.

Να γράψω κάτι, μία και καλή, για το θέμα των γηπέδων. Των γηπέδων που θέλουν να φτιάξουν η ΑΕΚ (στη Ν. Φιλαδέλφεια) κι ο Παναθηναϊκός (στη Λεωφόρο, την ανάπλασή της).

· Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, από φιλάθλους και δημοσιογράφους, έως παράγοντες και πρωταγωνιστές (προπονητές-ποδοσφαιριστές), θέλουμε να έχει η κάθε ομάδα, ειδικά δε η κάθε μεγάλη ομάδα, το δικό της ωραίο γήπεδο. Για τον απλούστατο λόγο ότι έτσι λογικά θα ανέβει κι η ποιότητα του ποδοσφαίρου και του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, κάτι που θα είναι καλό όλων μας.

· Απλά νομίζω ότι είναι λογικό να θέλουμε όλες οι ομάδες να φτιάξουν γήπεδα με δικά τους έξοδα κι όχι με χρηματοδότηση από την πολιτεία. Και βέβαια με σεβασμό προς το περιβάλλον. Αυτό είναι όλο.

· Δεν είναι δυνατόν κανένας μας στο ποδόσφαιρο να μη θέλει να φτιάξει γήπεδο η ΑΕΚ, και δη στη Ν. Φιλαδέλφεια κι ο ΠΑΟ, και δη στη Λεωφόρο, εκεί δηλαδή που είναι οι φυσικές έδρες τους. Καλό στο ποδόσφαιρο θα κάνει μία τέτοια εξέλιξη.

· Αρέσει, δηλαδή, σε κανένα να πηγαίνει να παίξει στη Λεωφόρο έτσι όπως είναι τώρα; Είναι αυτό ένα σύγχρονο γήπεδο; Η, είναι ωραίο να πηγαίνει ολόκληρη ΑΕΚ να παίζει δεξιά κι αριστερά;

· Ούτε έχει λογική να πιστεύει κανείς ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να κάνουν γήπεδα οι παραδοσιακοί του αντίπαλοι. Γιατί, δηλαδή; Τι θα πάθει ο Ολυμπιακός, αν φτιάξουν τα γήπεδά τους ο ΠΑΟ κι η ΑΕΚ; Το…χειρότερο που μπορεί να πάθει είναι να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, που καλό και στον ίδιο θα κάνει.

· Δηλαδή, ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικό του γήπεδο; Και μάλιστα ένας ΠΑΟΚ, που έχει ένα ιδιοκτήτη με οικονομική επιφάνεια, ο οποίος έχει βάλει κάποια χρήματα στο ποδόσφαιρο. Τι έπαθε δηλαδή ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ; Έπαθε τίποτα;Δύο χρόνια τώρα, τον αφήνει 20 βαθμούς πίσω, στη δεύτερη θέση.

· Απλά ο Ολυμπιακός, όπως είναι λογικό, δεν θέλει να χαριστούν πράγματα στις άλλες ομάδες, όπως δεν του χαρίστηκε του ίδιου τίποτα στο Καραϊσκάκη-και καλώς δεν του χαρίστηκε.

Κάποιοι λένε ότι αν χαριστεί σε άλλους, πρέπει να χαριστεί μετά "κάτι" και στον Ολυμπιακό. Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να χαριστεί τίποτα σε κανένα. Ο κάθε σύλλογος να κάνει τα δικά του κουμάντα.

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags