Facebook Pixel "Ουρλιάζαμε να κάνουν φάουλ"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-07-11 22:36:00

"Ουρλιάζαμε να κάνουν φάουλ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ουρλιάζαμε να κάνουν φάουλ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Μίσσας, δήλωσε μετά την ήττα από την Μεγάλη Βρετανία πως "ουρλιάζαμε γιατί είχαμε φάουλ στο τελευταίο σουτ που έβαλε από τα εννιά μέτρα"...

«Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε… Πάρα πολύ δύσκολο. Κόντρα σε μια ομάδα αθλητική με δύο γκαρντ τα οποία είναι πάρα πολύ γρήγορα. Περιμέναμε πως η Αγγλία θα μας παίξει ζώνη, μας έπαιξαν τριανταεννιά λεπτά ζώνη. Θεωρώ βέβαια ότι τις περισσότερες φορές είχαμε καλή αντιμετώπιση της ζώνης. Είχαμε υπομονή.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες και αυτές ήταν δύο κακές άμυνες και ίσως η τελευταία άμυνα, όπου έπρεπε να είχαμε κάνει φάουλ. Ουρλιάζαμε γιατί είχαμε φάουλ στο τελευταίο σουτ που έβαλε από τα εννιά μέτρα, αλλά τελικά πέρα από αυτό το κομμάτι θεωρώ πως κρίθηκε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες υπέρ των Αγγλων, οι οποίοι κέρδισαν δίκαια. Εμείς προχωράμε και βλέπουμε στην συνέχεια. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Για τον Ιωάννη θα ξέρουμε το Σαββατοκύριακο αν θα μπορέσει να ενσωματωθεί».

Ανδρέας Χριστοδούλου: «Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε. Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, οι Αγγλοι το έβαλαν… Τώρα συνεχίζουμε… Το Ευρωπαϊκό έχει ακόμη συνέχεια. Πιστεύω πως θα περάσουμε.. Λογικά θα διασταυρωθούμε με τον δεύτερο όμιλο, θα παίξουμε με πολύ πιο δυνατές ομάδες, οπότε θα πρέπει να προετοιμαστούμε ακόμη περισσότερο, γιατί όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι.

Το ότι όλα τα παιχνίδια κρίνονται στο τέλος δείχνει πως δεν είμαστε έτοιμοι. Σήμερα κυκλοφορήσαμε λίγο περισσότερο την μπάλα, αλλά δεν πήραμε τα ριμπάουντ όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Στο τέλος δεν καταφέραμε να έχουμε εμείς την τελευταία επίθεση και χάσαμε.

Δεν πιστεύω πως είναι θέμα ψυχολογίας τα σουτ, αλλά θέμα κυκλοφορίας της μπάλας. Παίρνουμε περισσότερο τρίποντα από στατική θέση και δεν κυκλοφορούμε την μπάλα ώστε με έξτρα πάσα να βάλουμε ελεύθερα σουτ. Αυτός πιστεύω πως είναι ο λόγος των άσχημων ποσοστών». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags