Facebook Pixel Τρέλανε κόσμο η Βέροια!
| 2014-08-24 21:14:00

Τρέλανε κόσμο η Βέροια!

Τρέλανε κόσμο η Βέροια!

Εξαιρετικό παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα νίκησε με 3-2 την Skoda Ξάνθη στην πρεμιέρα της Super League.

Το ματς κυλούσε ήρεμα μέχρι το 41ο λεπτό όταν ο Βεργώνης έπιασε το δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, ανοίγοντας το σκορ για την Βέροια.

Με το "καλημέρα" στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με όμορφο σουτ του Μπεν, ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Καλτσά από δεξιά.

Και πάνω που όλα έδειχναν ένα εύκολο βράδυ για την Βέροια, ήρθε η αντίδραση της Ξάνθης να τα αλλάξει όλα. Στο 77' ο Ομπόντο με σουτ μείωσε σε 2-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Λουσέρο ισοφάρισε σε 2-2.

Κι όμως, η Βέροια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη! Ο Μπεν βρήκε με όμορφη σέντρα τον Ντουμίτρου κι αυτός με τρομερό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Κυριακίδη και έδωσε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Βέρτζος, Αμαραντίδης (Καταλά 86'), Βεργώνης, Βάσκες, Παυλίδης (Χάσελμπαϊνκ 71'), Καλτσάς, Μπεν, Κάμπορα (Ντουμίτρου 65').

Ξάνθη (Τσιώλης): Κυριακίδης, Μπέρτος, Καρυπίδης, Γούτας, Γουάλας, Φλίσκας (Ράνος 55'), Βασιλακάκης (Παπαστεργιανός 46'), Ολιβέιρα (Ομποντό 69'), Λουσέρο, Σολτάνι, Καπετάνος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags