Facebook Pixel Ούτε ένας Παναθηναϊκός στην Εθνική!
| 2014-08-27 16:00:00

Ούτε ένας Παναθηναϊκός στην Εθνική!

Ούτε ένας Παναθηναϊκός στην Εθνική!

Μπορεί στο Τριφύλλι να έχουν δώσει τόπο στα νιάτα και στο ελληνικό στοιχείο, αλλά ο Ρανιέρι δεν επέλεξε ούτε έναν Πράσινο στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Ρουμανία...

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα καλέσει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το πρώτο ματς στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 με αντίπαλο τη Ρουμανία στο "Καραϊσκάκη" τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Πρώτο φαβορί ήταν ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος βρισκόταν και στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ, ενώ το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Ιταλός τεχνικός είχε ξετρελαθεί με την εμφάνιση του Θανάση Ντίνα στο παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο.

Τελικά, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε να μην καλέσει τους νεαρούς επιθετικούς του Τριφυλλιού, με αποτέλεσμα κανένας Πράσινος να μη βρίσκεται στις κλήσεις για την πρώτη αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro. Αυτό δεν είχε συμβεί στο Μουντιάλ, αφού τον Παναθηναϊκό ...εκπροσωπούσε ο Στέφανο Καπίνο, αλλά έχει επαναληφθεί τα τελευταία χρόνια που οι Πράσινοι δεν κάνουν πορεία πρωταθλητισμού.

Το γεγονός αυτό αποτελεί σίγουρα σοβαρό θέμα για το Τριφύλλι που παραδοσιακά από το παρελθόν αποτελούσε τον κύριο αιμοδότη της "γαλανόλευκης". "Δεν γίνεται να μην υπάρχει παίκτης του Παναθηναϊκού στην Εθνική ομάδα", είπε ο Τάκης Φύσσας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου κάτι που σημαίνει ότι οι Πράσινοι έχουν γνώση της κατάστασης...  

ΠΑΝΙΚΟΣ με το ερωτικό βίντεο Σεφερλή - Τσαβαλιά στο YouTube (55 εκ. views!!!) - ΔΕΣ το   ΕΔΩ 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags