Facebook Pixel Ήρθε σούπερ πρόταση για Χολέμπας!
| 2014-08-29 18:53:00

Ήρθε σούπερ πρόταση για Χολέμπας!

Ήρθε σούπερ πρόταση για Χολέμπας!

Τρέχουν οι εξελίξεις με τον Χοσέ Χολέμπας, καθώς στον Ολυμπιακό δέχθηκαν μία εξαιρετική πρόταση για την πώλησή του. Τι λένε στο Λιμάνι και ποιος θα τον αντικαταστήσει;

Εξαιρετικά κρίσιμη φαίνεται πως είναι η σημερινή ημέρα για το μέλλον του Χοσέ Χολέμπας στον Ολυμπιακό, καθώς μετά την έντονη φημολογία πως η Ρόμα είναι έτοιμη να... σπρώξει πολύ χρήμα και για τον αριστερό μπακ των Πειραιωτών, έσκασε τώρα και η επίσημη πρόταση.

Στα γραφεία του Ολυμπιακού βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης μία σούπερ πρόταση για τον Έλληνα αμυντικό και σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, η κρούση έχει γίνει από ιταλικό σύλλογο.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η μοναδική επίσημη πρόταση για τον Χολέμπας, ωστόσο αυτή θεωρείται σούπερ και είναι δύσκολο να απορριφθεί από τους «ερυθρόλευκους», ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά την συγκεκριμένη πρόταση και αναμένεται να απαντήσουν πολύ σύντομα.

Σε περίπτωση πάντως που φύγει ο «Γερμανός», ο οποίος έμεινε για δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος εκτός αποστολής από τον Μίτσελ, το κενό του θα καλυφθεί άμεσα, καθώς σύμφωνα και με την «As» ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από τον Εμιλιάνο Ινσούα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε κι αυτό:   Ποιες καυτές μελαχρινές παρουσίες αναστάτωσαν το Frangelico; 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags