Facebook Pixel Η ταινία που… δε θα δει κανένας οπαδός της Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-09-14 22:56:00

Η ταινία που… δε θα δει κανένας οπαδός της Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία που… δε θα δει κανένας οπαδός της Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία που κανένας τιφόζο της Μίλαν δε θα έβλεπε με ευχαρίστηση. 

Και αυτό για να μην ζήσει ξανά εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές στην Κωνσταντινούπολη εν έτη 2005 όπου η Μίλαν των Μαλντίνι (1’) και Κρέσπο (39’, 44’) με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της είδε μέσα σε έξι λεπτά να χάνεται το προβάδισμα των τριών τερμάτων και το 3-0 να γίνεται 3-3 από τη Λίβερπουλ του Ράφα Μπενίτεθ με τα γκολ των Τζέραρντ (54’), Σμίτσερ (56’) και Τσάμπι Αλόνσο (60’).

Στα πέναλτι ήταν των Σερζίνιο, Πίρλο και Σεβτσένκο τα μοιραία λάθη που επέτρεψαν στους «κόκκινους» να σηκώσουν εκείνη την καταραμένη για τους μιλανίστι κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Στην αντίπερα όχθη και πολύ λογικά η μνήμη εκείνης της βραδιάς της 25ης Μαΐου έχει παραμείνει ανεξίτηλη στα μάτια, στην καρδιά και στο μυαλό κάθε οπαδού του συλλόγου του «Ανφιλντ», ο οποίος από σήμερα θα είναι σε θέση να την ξαναζήσει μέσα από μια κινηματογραφική ταινία με τον τίτλο «One night in Istanbul», «Μια βραδιά στην Κωνσταντινούπολη».

Η ταινία βγήκε την Πέμπτη στις αίθουσες στην Αγγλία και την Ιρλανδία και θα είναι στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο στις 15 Σεπτεμβρίου. Δεν απευθύνεται μονάχα στους τιφόζι του ποδοσφαίρου, αλλά και στους λάτρεις της κωμωδίας, αφού αφορά δύο οπαδούς της Λίβερπουλ τον Τόμι και τον Τζέρι, οι οποίοι κλείνουν μια ασυνήθιστη συμφωνία με ένα τοπικό γκάνγκστερ ώστε να πάρουν τους γιους τους σε ένα ταξίδι ζωής, να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να παίζει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη.

Ωστόσο, μεγάλα προβλήματα τους αναμένουν εξαιτίας δύο αδίστακτων απατεώνων και μιας μεγάλης σακούλας με κλεμμένα μετρητά. Αυτά αναφέρονται στην περίληψη της υπόθεσης και ακολουθεί το βίντεο με το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.
 

Πηγή: tifosi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags