Facebook Pixel "Τα παιδία παίζει" στην Επίδαυρο!
| 2014-09-19 22:27:00

"Τα παιδία παίζει" στην Επίδαυρο!

"Τα παιδία παίζει" στην Επίδαυρο!

Η μαγεία του αθλητισμού ξεδιπλώθηκε σε έναν από τους μαγικότερους χώρους της χώρας, το στάδιο Επιδαύρου, εκεί όπου σήμερα έγινε το πρόγραμμα Kids Athletics.

Περισσότερα από 800 παιδιά από δημοτικά σχολεία της ευρύτερης περιοχής συμμετείχαν στο πρόγραμμα και στην ουσία είχαν μια μοναδική εμπειρία, όχι μόνο γιατί μετείχαν σε ένα εξελιγμένο πρόγραμμα, αλλά διότι τους δόθηκε η ευκαιρία να το κάνουν σε ένα αρχαίο στάδιο.

Το πρόγραμμα εκτελέστηκε με την παρουσία του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, δημάρχων και άλλων τοπικών φορέων, αλλά και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Μπόλα, που με την παρουσία τους θέλησαν να δείξουν τη σημασία της εφαρμογής του προγράμματος.

Το Kids athletics είναι ένα πρόγραμμα της IAAF, το οποίο εκτελεί τα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ και από φέτος εντάχθηκε στα δημοτικά σχολεία μέσα από τις ώρες της φυσικής αγωγής.

Οι εκατοντάδες μαθητές που βρέθηκαν σήμερα στην Επίδαυρο απόλαυσαν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και έδειξαν τα αγωνιστικά τους χαρίσματα. Η επόμενη παρουσίαση του Kids Athletics, θα γίνει σε μία εβδομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags