Facebook Pixel Άρις Νικολάκης: Έχασε την μπάλα της... πρόκρισης ο ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-30 15:28:00

Άρις Νικολάκης: Έχασε την μπάλα της... πρόκρισης ο ΠΑΟΚ!

Άρις Νικολάκης: Έχασε την μπάλα της... πρόκρισης ο ΠΑΟΚ!

Διχασμένη προσωπικότητα η του ΠΑΟΚ. Κάτι σε ντόκτορ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ… Εάν τους θυμάστε. Ψυχολογική ανισορροπία από τη μία διοργάνωση στην άλλη!

Πως αλλιώς να εξηγήσουμε την ανεξήγητη μεταμόρφωση του από το Πρωτάθλημα στο Κύπελλο. Το γεγονός δε, ότι τούτο καταγράφεται για δεύτερη φορά, είναι ανησυχητικό!

Τυχόν αποτυχία φυσικά, στο θεσμό θα αποτελέσει καίριο κτύπημα. Θα ανατρέψει πολλές ισορροπίες. Θα «χαλάσει» τον κόσμο μη απίθανός πλέον, ο αποκλεισμός από το Κύπελλο. Και θα ανατρέψει τις κάλλιστες εντυπώσεις στο Πρωτάθλημα.

Για να είμαστε πάντως, ακριβείς αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από ότι ήταν στην ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Επειδή για το Κύπελλο μιλάμε. Κι ήταν χειρότερος από ότι ήταν στη νίκη με τη Βέροια αλλά … Προσπάθησε, τουλάχιστον. Αποτέλεσμα; Αρνητικόν! Τζάμπα ο (λάθος…) κόπος, με λίγα λόγια.

Προσπάθησε κυρίως, μετά το 46ο λεπτό. Τότε ξεκίνησε η πολιορκία του ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι ήρθε η ισοφάριση στο 57ο λεπτό με τον Τζιόλη.

Τώρα, τι συμβαίνει κι ο «δικέφαλος» ενώ στο Πρωτάθλημα πετά και στις άλλες διοργανώσεις σέρνεται; Ο Θεός κι η ψυχή προπονητών και παικτών του…

Μετά το 46ο λεπτό μέτρησε θετικά για τους γηπεδούχους η διόρθωση του λάθους (εκ του αποτελέσματος κρίνεται ως τέτοιο) της επιλογής του Μάρτενς . Τον αντικατέστησε με τον Τζανδάρη. Βελτίωσε έτσι τη λειτουργία της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ πίεσε. Δημιούργησε ευκαιρίες. Δεν είχε ενέργεια και φρεσκάδα για να τις αξιοποιήσει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε 1-0 και στρίμωξε τον αντίπαλο του. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν την χαλαρότητα του ΠΑΟΚ. Τον φόρτωσαν με άγχος. Αυτό μετά έγινε εκνευρισμός. Και φυσικά, μπλόκαραν αγωνιστικά τους γηπεδούχους.

Εάν όμως, δεν ήταν ο Γλύκος στο 82ο το 1-2 η ομάδα των Ιωαννίνων θα έσπρωχνε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον γκρεμό! Ο διεθνής «πορτιέρε» έκανε μεγάλη απόκρουση…

Έτσι λοιπόν, τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει στα πόδια του την μπάλα της … πρόκρισης. Την έχουν οι αντίπαλοι του. Ως εκ τούτου προσδοκά συνδυασμό αποτελεσμάτων. Για να διαμορφώσει συνθήκες πρόκρισης με νίκη στην Κέρκυρα την τελευταία αγωνιστική.

Επιτρέψτε μας όμως, κλείνοντας να επιμείνουμε: Τυχόν αποκλεισμός στο Κύπελλο (υπ’ αριθμόν ένας στόχος του ΠΑΟΚ και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο) θα φέρει τα πάνω κάτω στην Τούμπα . Θα αναποδογυρίσει – δίχως υπερβολή – την καρδάρα με το γάλα στο Πρωτάθλημα…

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags