Facebook Pixel Αυτός μπορεί να πιάσει Λιμάνι τον Γενάρη!
| 2014-11-04 00:50:00

Αυτός μπορεί να πιάσει Λιμάνι τον Γενάρη!

Αυτός μπορεί να πιάσει Λιμάνι τον Γενάρη!

Ποιος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα πλάνα του Ολυμπιακού και ποιες είναι οι σκέψεις των Πειραιωτών; Διαβάστε το ρεπορτάζ μόνο στον Sportdog.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δίνει το βράδυ της Τρίτης ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς κόντρα στην Γιουβέντους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ήδη κοιτάει την... επόμενη ημέρα. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα κλαμπ και αυτό κάνει και ο Ολυμπιακός.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του είναι αφοσιωμένοι στη «μάχη» με τους Ιταλούς και άνθρωποι εκτός του αγωνιστικού τμήματος, τσεκάρουν μεταγραφικούς στόχους και παίκτες που ίσως τους απασχολήσουν στην επόμενη μεταγραφική περίοδο...

Στην συγκεκριμένη λίστα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, βρίσκονται και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα, ενώ στο Λιμάνι παρακολουθούν πολύ στενά και τους δικούς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν έμειναν το καλοκαίρι στην ομάδα και τώρα αγωνίζονται ως δανεικοί.

Ένας εξ αυτών μάλιστα πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής και για αυτό στον Ολυμπιακό σκέφτονται μήπως πρέπει να εξετάσουν και πάλι την περίπτωση του ενόψει Ιανουαρίου. Αν δηλαδή... χωράει στα πλάνα του Μίτσελ, να γυρίσει πιο νωρίς!

Πρόκειται για τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος είχε καλή εμφάνιση και στο ματς του Κυπέλλου στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Πανιώνιος πήρε την ισοπαλία με 1-1. Όπως αποκαλύπτει λοιπόν η στήλη «Sportdog Penalty», ο δανεισμούς του Έλληνα άσου θα... επανεξεταστεί τον Δεκέμβριο!

Τότε θα συζητήσουν-αξιολογήσουν στον Ολυμπιακό, αν ο διεθνής ακραίος πρέπει να συνεχίσει ως το καλοκαίρι στην Νέα Σμύρνη ή αν μπορεί να επιστρέψει στου Ρέντη από τώρα...

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: «Ανέβασε» σούπερ σέξι φωτογραφία η Στικούδη!






 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags