Facebook Pixel «Όχι πέναλτι ο Γκέκας!!»
| 2014-11-11 19:07:00

«Όχι πέναλτι ο Γκέκας!!»

«Όχι πέναλτι ο Γκέκας!!»

ΤΡΕΛΟ τρολάρισμα από τους συμπαίκτες του στην Εθνική στον Φάνη Γκέκα. Διαβάστε τι συνέβη σήμερα...
 

Ο Φάνης Γκέκας έχει επιστρέψει στην Εθνική Ομάδα, αφού ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για το ματς με τους Νήσους Φερόες και έτσι προπονείται ξανά στον Άγιο Κοσμά αυτές τις ημέρες...

Ο Έλληνας επιθετικός, που αγωνίζεται πλέον στην Τουρκία και ήδη έχει... ταράξει τις αντίπαλες άμυνες στα γκολ, είναι πολύ χαρούμενος που γύρισε και ανυπομονεί για το ματς της Ελλάδας την Παρασκευή για τα Προκριματικά.

Σήμερα όμως, υπήρξε ένα περιστατικό στην προπόνηση, το οποίο προσέφερε άφθονο γέλιο! Κατά την διάρκεια της προπόνησης, υπήρξε διπλό στο οποίο η ομάδα του Γκέκα κέρδισε πέναλτι.

Ο Φάνης λοιπόν, πήρε φόρα και μετά το «οκ» του Κλαούντιο Ρανιέρι, αποφάσισε να το εκτελέσει. Εκείνη τη στιγμή όμως, πολλοί από τους συμπαίκτες του, ακόμα και αυτοί που δεν ήταν στο χορτάρι εκείνη την ώρα, φώναξαν όλοι μαζί «όχι αυτός, όχι αυτός»!

Κανείς άλλωστε δεν έχει ξεχάσει το χαμένο πέναλτι του Γκέκα κόντρα στην Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ. Βέβαια, μετά όλοι... έσκασαν στα γέλια για να μην υπάρξει και κάποια παρεξήγηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags