Facebook Pixel "Ο χρόνος είναι αδυσώπητος για μας"...
| 2014-11-29 17:43:00

"Ο χρόνος είναι αδυσώπητος για μας"...

"Ο χρόνος είναι αδυσώπητος για μας"...

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον Πανθρακικό (30/11, 17.15) με τον Άγγελο Αναστασιάδη να τονίζει πως ο «Δικέφαλος» θα πρέπει να ξεπεράσει την κούραση και να παρουσιαστεί όπως πρέπει προκειμένου να κερδίσει

«Είχαμε ένα στόχο και επιτεύχθηκε. Άσχετα με το άλλο αποτέλεσμα, εμείς πρέπει να κερδίσουμε την Γκινγκάμπ αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όμως Το Europa League τελείωσε και κοιτάμε το ματς με τον Πανθρακικό. Ερχόμαστε από ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα μας και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Έχουμε ήδη χάσει πέντε πόντους στην Τούμπα», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της NOVA o Έλληνας κόουτς του ΠΑΟΚ.

Για να συμπληρώσει: «Ο προβληματισμός είναι στο πώς θα είμαστε την Κυριακή. Ο χρόνος είναι αδυσώπητος για μας. Έχουμε παιχνίδια και ταξίδια. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε. Είδα τον Πανθρακικό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα τον δούμε πιο εμπεριστατωμένα μέχρι το ματς της Τούμπας. Από την ομάδα μου ζητώ αυτά που ζητώ από το καλοκαίρι. Όταν ξεφεύγουμε φαίνεται από τα αποτελέσματα της ομάδας. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags