Facebook Pixel Να πού κολλάει του Γκαλίτσιου στον Παναθηναϊκό!
| 2014-12-30 13:12:00

Να πού κολλάει του Γκαλίτσιου στον Παναθηναϊκό!

Να πού κολλάει του Γκαλίτσιου στον Παναθηναϊκό!

Ποιος είπε πως είναι εύκολη υπόθεση να υπογράψει συμβόλαιο με τους "πράσινους" ο Έλληνας άσος;

Tο παιδί είναι (ακόμη) στα μέρη μας. Και μάλιστα εν Αθήναις μια και πέρασε να δει τα μελλοντικά πεθερικά του. Δύσκολα, όμως, του παίρνεις κουβέντα. «Εξαιρετικό παιδί, αλλά και εσωστρεφές...», μου είπε ένα φιλαράκι μου.

 

Το ίδιο που μου αποκάλυψε και 2-3 πράγματα για το επιβεβαιωμένο φλερτ του Γιώργου Γκαλίτσιου με τον Παναθηναϊκό. «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία», η κατηγορηματική τοποθέτηση του «κοριού» μου. Και ο «τρελός» έχει όλο το στόρι για να σας ανοίξει τα μάτια. Πρώτον, ο 28χρονος δεξιός μπακ από τη Λάρισα που το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Λόκερεν δεν τρελαίνεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Πόσω μάλλον τώρα που και η σύντροφός του έχει προσαρμοστεί στα ξένα. Δεύτερον, δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τη «χυλόπιτα» που έριξε στην ομάδα του για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2017! Και μάλιστα με αδρό -για τα δεδομένα της Λόκερεν- συμβόλαιο. Τρίτον, ο μάνατζέρ του (Πολ Κουτσολιάκος) έχει μπόλικες άκρες στη Γερμανία και ήδη έχει προετοιμάσει το έδαφος για τον πελάτη του. Πόσω μάλλον τώρα που από την Πέμπτη θα κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος. Τέταρτον, το «κασέρι».

Η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή. Ο Γκαλίτσιος είναι σε ένα mood που θέλει να εξαργυρώσει τα 3,5 χρόνια του στη Λόκερεν. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως δεν πρόκειται να πάρει κάτω από 180 χιλιάρικα τον χρόνο ως αντίτιμο. Μην ξεχνάτε πως οι τωρινοί τρεις δεξιοί μπακ του Παναθηναϊκού (Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος και Μαρινάκης) μετά βίας αγγίζουν συνολικά τις 200.000 ευρώ ετησίως...

Πηγή: SportDay
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags