Facebook Pixel O H. Αντύπας γράφει για Ολυμπιακό και Μίτσελ!
| 2015-01-05 10:54:00

O H. Αντύπας γράφει για Ολυμπιακό και Μίτσελ!

O H. Αντύπας γράφει για Ολυμπιακό και Μίτσελ!

Όπως και να το δει κανείς, καταλήγει σε ένα σίγουρο συμπέρασμα. Αν εξαιρεθεί το ματς στη Μυτιλήνη, ο Ολυμπιακός δεν γεμίζει τους οπαδούς του

Δεν είναι θέμα αποτελέσματος. Οι πρωταθλητές δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο, δεν πνίγουν τον αντίπαλό τους και το χειρότερο, δίνουν το δικαίωμα σε όλες τις ομάδες να βγάζουν αρκετές φάσεις στην εστία τους.

Ο Πλατανιάς ηττήθηκε, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να είχε φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Καραϊσκάκη. Ένα λεπτό πριν το γκολ του λυτρωτή Μήτρογλου, οι Κρητικοί βρέθηκαν σε μια ανεπανάληπτη κόντρα. Τρεις εναντίον ενός, και ας είναι καλά ο Ρομπέρτο γιατί αν γινόταν εκεί το 1-2, δύσκολα θα είχαμε ανατροπή.

Δεν είναι εικόνα αυτή για τον Ολυμπιακό. Θα περίμενε κανείς, ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έμπαιναν στο ματς δυνατά για να ικανοποιήσουν τους φίλους τους που πήγαν στο Καραϊσκάκη. Να τους πουν «καλή χρονιά» με ένα καλό παιχνίδι, με μια πειστική εμφάνιση. Και αντί να συμβεί αυτό, είδαν τον Πλατανιά στο πρώτο δεκάλεπτο να χάνει τρεις ευκαιρίες…

Δικαιολογία της κούρασης από τα σερί παιχνίδια, φυσικά και δεν υπάρχει. Από άδεια προερχόντουσαν οι Πειραιώτες και αντί να μπουν φρέσκοι, μπήκαν στο γήπεδο λες και μόλις είχαν σηκωθεί από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Δεν τίθεται θέμα ότι μεγάλες ευθύνες για την εικόνα του Ολυμπιακού έχει και ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός, μπορεί να ξέσπασε λέγοντας «δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Να κάνω πάσες ή να μπω και να σκοράρω», αλλά συγγνώμη η δουλειά του προπονητή δεν είναι να μπει στο γήπεδο. Η δουλειά του είναι, να φτιάξει την ομάδα (έστω και αν του λείπουν κάποια σημαντικά κομμάτια στο ρόστερ) ώστε να μπορούν οι παίκτες να τα κάνουν αυτά. Αν όντως δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, τότε υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο. Και όπως θα έχετε ήδη διαβάσει, οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Υ.Γ. Παρά την άσχημη εικόνα του, ο Ολυμπιακός είναι μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφή και αν πατήσει γκάζι, δεν πρόκειται να χάσει τον τίτλο.
Υ.Γ. (1). Το ματς στην Ξάνθη είναι κάτι παραπάνω από μισός τίτλος. Και οι πρώτοι που πρέπει να το καταλάβουν είναι οι παίκτες.
Υ.Γ. (2). Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ. Να σε πηγαίνουν πρίμα οι διαιτητές και να φωνάζεις για σφαγές! Και καλά πριν τα παιχνίδια, είναι συνηθισμένη παλιά τακτική. Αλλά να φωνάζεις και μετά τα ματς, στα οποία έχεις πάρει σημαντικά και κρίσιμα σφυρίγματα, ομολογουμένως είναι κάτι το πρωτοποριακό.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags