Facebook Pixel Η ατάκα Αναστασίου για Μίτσελ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-01-09 20:00:00

Η ατάκα Αναστασίου για Μίτσελ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ατάκα Αναστασίου για Μίτσελ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη NOVA για το "αντίο" του Ισπανού τεχνικού στον Ολυμπιακό με μια δήλωση που θα συζητηθεί! Γιατί ενοχλήθηκε με την ερώτηση για τον Μπεργκ...

Διαβάστε τα όσα είπε ο τεχνικός του Τριφυλλιού:

"Το σημαντικό οτι έπαιξαν αρκετοί Έλληνες από τις ακαδημίες μας, και αυτό το υποστηρίζουμε. Η παρουσία του Σωτήρη μετά από οκτώ μήνες ήταν αρκετά θετική. Όσο είχε δυνάμεις, ήταν αυτός που έπρεπε και αυτός που πρέπει να είναι. Το ξέραμε από την αρχή ότι χρειάζεται κάποια παιχνίδια για να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Το σημαντικό είναι ότι προσπαθεί, έχει καταλάβει τι ευκαιρία του παρουσιάζεται και νομίζω ότι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, το μέλλον πάλι θα του ανήκει", είπε αρχικά.

Για το αν αλλάζει τα πλάνα του η παρουσία του Νίνη: "Αν έχεις κάποιον ποιοτικό παίκτη στην ομάδα σου, έχεις τη δυνατότητα να παίξεις και λίγο διαφορετικά, αλλά νομίζω πως μέχρι τώρα έχουμε δικιμάσει διαφορετικά συστήματα, τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί και η παρουσία ενός ποιτικού παίκτη κάνει τη δουλειά κάποιων παιδιών πιο δύσκολη για το ποιοι θα παίξουν και ποιοι θα είναι στην αποστολή."

Για την κλήρωση με Ξάνθη: "Δεν το βλέπουμε ως ρεβάνς, υπάρχει αρκετός καιρός ως το ματς με την Ξάνθη, υπάρχουν τρία ματς πρωταθλήματος και για μας προέχει ο αγώνας με τον Εργοτέλη την Κυριακή.

Για το ματς με τον Εργοτέλη: "Περιμένω ένα δύσκολο ματς, ένας αντίπαλος που θα έρθει για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, να τα δώσει όλα και θα είναι σημαντικό για μας να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και αυτό που λέω συνέχεια στους παίκτες μου είναι να τελειώνουν τις ευκαιρίες, αν θέλουν να πετύχουν σ αυτό το επίπεδο, γιατί εμείς κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευόμαστε.

Για τους αγώνες στη Λεωφόρο: "Όταν παίζουμε εντός έχει διαφορετική ψυχολογία η ομάδα, αλλά εγώ έχω πει πως στόχος μας είναι να παίζουμε το ίδιο καλά στη Λεωφόρο και εκτός έδρας. Σημαντικό είναι η διάρκεια και να τελειώνουμε τις φάσεις όπως πρέπει".

Για τον Μπεργκ: "Ο Μπεργκ προπονήθηκε κανονικά, δεν είχε κάποια ενόχληση και λογικά θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής"

Για τους λόγους που δεν αγωνίστηκε στα Γιάννινα, αν ήταν καθαρά αγωνιστικοί: "Δεν θα `θελα να μπω σ` αυτή τη διαδικασία. Μίλησα με τον παίκτη, ήξερε γιατί δεν έπαιξε και το πιο σημαντικό είναι να ξέρουν οι παίκτες μου οτι τους εμπιστεύομαι. Πρέπει να σταματήσει λίγο αυτό το πράγμα, "γιατί παίζει ο Μπεργκ, γιατί δεν παίζει και παίζει ο Καρέλης" και ούτω καθεξής. Σε μια ομάδα πάντα θα υπάρχουν πράγματα να σχολιάσεις. Για μένα έχει σημασία πως οι παίκτες μου ξέρουν το γιατί παίζουν ή δεν παίζουν"

Για τον Μίτσελ: "'Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, δυστυχώς... Το ξέρουμε, αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Πιστεύω πως προσέφερε πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν ένας κύριος, του εύχομαι καλή συνέχεια εκεί που θα πάει και να είναι τυχερός" .

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης του Αναστασίου με την ατάκα για Μίτσελ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags