Facebook Pixel Φέρνει νέο... Λάσμε ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-01-29 21:07:00

Φέρνει νέο... Λάσμε ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φέρνει νέο... Λάσμε ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεισε το «5αρι» για το Τριφύλλι, το οποίο ενισχύεται σημαντικά με έναν παίκτη που είχε «σημαδέψει» από την εποχή του Πεδουλάκη. Δείτε τον!

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχωράει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με έναν πολύ καλό παίκτη, ο οποίος θα καλύψει το κενό που υπάρχει στην θέση «5» μετά την αποχώρηση του Τζούλιαν Ράιτ και θα πλαισιώσει τους Μπατίστα – Μαυροκεφαλίδη στο πρωτάθλημα και στον β' γύρο της Ευρωλίγκα.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος παίκτης βρισκόταν στη μεταγραφική λίστα του Τριφυλλιού από την εποχή του Αργύρη Πεδουλάκη, όμως τελικά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για τη μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Αμερικανονιγηριανό Γκάνι Λαουάλ, ο οποίος έχει 2.06μ. και θυμίζει πάρα πολύ Λάσμε. Ο 26χρονος άσος αγωνιζόταν στην Τράμπζονσπορ και αναμένεται άμεσα να έρθει στην Ελλάδα για να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Λαουάλ πέρυσι ξεχώρισε με τη φανέλα της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και παραλίγο να την οδηγήσει μέχρι το Final Four της Ευρωλίγκας, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Ο έμπειρος ψηλός έχει περάσει επίσης από τη Ζιελόνα Γκόρα, τη Ροάν, τη Ρόμα και τη VEF Ρίγα. Μικρής διάρκειας ήταν το πέρασμά του από το ΝΒΑ, έχοντας επιλεγεί από τους Σανς στο β' γύρο του ντραφτ του 2010 ως απόφοιτος από το Τζόρτζια Τεκ, ενώ έχει δύο θητείες στο κινέζικο πρωτάθλημα. Πέρυσι στην Ευρωλίγκα είχε 6.3 πόντους, με 61% στα δίποντα, και 4 ριμπάουντ ανά αγώνα (24 συμμετοχές). Στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο είχε 10 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 κοψίματα!












Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags