Facebook Pixel Βγαίνει μπροστά - Ηγετικές δηλώσεις Νομπόα για ΠΑΟΚ!
| 2015-02-21 12:40:00

Βγαίνει μπροστά - Ηγετικές δηλώσεις Νομπόα για ΠΑΟΚ!

Βγαίνει μπροστά - Ηγετικές δηλώσεις Νομπόα για ΠΑΟΚ!

Ο άσος από τον Ισημερινό ήρθε για να γίνει ηγέτης του ΠΑΟΚ και αυτό κάνει!

Ο Νομπόα σχολίασε σε δηλώσεις του ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να επιστρέψει στις νίκες και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ξέρει τι χρειάζεται να γίνει για να το πετύχουν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε ένα παρόμοιο πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει και στην Ντιναμό, αλλά και στη δική του παρουσία στο γήπεδο.

"Κρατάμε μόνο κάποιες καλές φάσεις στο πρώτο μέρος, όπου θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Το υπόλοιπο του ματς πρέπει να το ξεχάσουμε. Μετά την αποβολή του Κλάους ήταν πολύ δύσκολο να επιτεθούμε. Προσπαθήσαμε, αλλά ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλός στις αντεπιθέσεις. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να επιστρέψουμε στις νίκες", σχολίασε αρχικά στην κάμερα της Nova και συμπλήρωσε:

"Κάποιες φορές είναι καλύτερο να μιλάμε σαν ομάδα για να δούμε τι φταίει. Κάναμε πολλές συζητήσεις. Θέλω να πιστεύω πως όλα είναι καλά και τώρα πρέπει να το δείξουμε στο παιχνίδι. Είχαμε μια αντίστοιχη κατάσταση στη Ντιναμό πριν δύο χρόνια, όταν δεν είχαμε νίκη για επτά σερί ματς. Όμως συζητήσαμε, ψάξαμε να βρούμε τι έφταιγε και η κατάσταση βελτιώθηκε".

Στη συνέχεια είπε: "Το πιο σημαντικό είναι να νικήσουμε κι όχι πώς θα το κάνουμε, για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να δείξουμε στον κόσμο ότι επιστρέφουμε. Δεν με νοιάζει πώς θα παίξουμε.

Αισθάνομαι πολύ καλά από άποψη φυσικής κατάστασης και αγώνα με τον αγώνα νιώθω καλύτερα. Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλαμε σαν ομάδα, αλλά αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Θεωρώ πως έχω μάθει τους συμπαίκτες μου, αλλά χρειάζεται πάντα χρόνο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags