Facebook Pixel Νέα «κόντρα» Ολυμπιακού – ΑΕΚ λόγω... στοιχήματος!
| 2015-03-31 17:48:00

Νέα «κόντρα» Ολυμπιακού – ΑΕΚ λόγω... στοιχήματος!

Νέα «κόντρα» Ολυμπιακού – ΑΕΚ λόγω... στοιχήματος!

Άλλο ένα επεισόδιο μεταξύ Ολυμπιακού - ΑΕΚ και μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη - Δημήτρη Μελισσανίδη...

Επιστολή στον ΟΠΑΠ έστειλε η Επιτροπή  Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με το θέμα της συμμετοχής της ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος και συγκεκριμένα στους δύο αγώνες κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αφού ο Οργανισμός δεν περιλαμβάνει στα κουπόνια τους αγώνες τους πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, η ΕΕΑ υποστηρίζει ότι κακώς περιλήφθηκε η ΑΕΚ στα κουπόνια του στοιχήματος επειδή ως εταιρία έχει νέο ΑΦΜ το οποίο δεν έχει καταθέσει στην επιτροπή προκειμένου να λάβει την σχετική άδεια.

Παρόμοια επιστολή έχει στείλει προς τον ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός την οποία όπως αποκάλυψε το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» την Δευτέρα 30/03, έχει κοινοποιήσει και στην ΕΕΑ.

Τι είπε ο Βρέντζος στην ΕΕΑ

Η ΕΕΑ με τη σειρά της κάλεσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για διευκρινίσεις. Ο αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ, Ι.Βρέντζος, που εκπροσώπησε την ΠΑΕ, έθεσε θέμα μη νόμιμης συμμετοχής της ΑΕΚ στα κουπόνια επειδή όπως υποστήριξε υπάρχει ασυμβίβαστο λόγω του ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ ανήκει στον Δ. Μελλισανίδη, ενώ μέλος στο ΔΣ του ΟΠΑΠ είναι ο γιος του.

Η ΕΕΑ ζήτησε από τον κ.Βρέντζο αποδεικτικά στοιχεία για το "ασυμβίβαστο" και ο αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ απάντησε ότι εντός των προσεχών ημερών θα στείλει υπόμνημα.

Αντίδραση από ΑΕΚ

Το θέμα είναι σε γνώση της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία μέσω του δικηγόρου της, Χάρη Γρηγορίου, επικοινώνησε με την ΕΕΑ ισχυριζόμενη μεταξύ άλλων ότι στα κουπόνια μετέχουν οι ομάδες και όχι οι ανώνυμες εταιρίες και ότι δεν υπάρχει θέμα απαγόρευσης.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags