Facebook Pixel Αποκάλυψη Ομπράντοβιτς για το μέλλον του
Μπάσκετ
| 2015-03-31 18:13:00

Αποκάλυψη Ομπράντοβιτς για το μέλλον του

Αποκάλυψη Ομπράντοβιτς για το μέλλον του

Το συμβόλαιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την Φενέρμπαχτσε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο τούρκικος σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά του Σέρβου προπονητή για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, με τον ίδιο να σχολιάζει για το τι πρόκειται να πράξει.

Μιλώντας στο Eurosport Τουρκίας, ο Ζοτς ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει στο “τιμόνι” της Φενέρ, έκανε σύγκριση της περσινής και της φετινής χρονιάς ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες παρουσίας της ομάδας του στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσω στη Φενέρμπαχτσε. Ο συγκεκριμένος οργανισμός φροντίζει ώστε ο κόσμος που δουλεύει εδώ να είναι ικανοποιημένος. Αισιοδοξώ ότι η συγκεκριμένη κατάσταση θα συνεχιστεί” δήλωσε αρχικά ενώ συγκρίνοντας τις δύο χρονιές σημείωσε πως:

“Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Πέρυσι ξεκινήσαμε από μηδενική βάση και θέλαμε χρόνο, ώστε να εξοικειωθούμε με τους παίκτες. Γι’ αυτό ακριβώς η φετινή σεζόν είναι πιο εύκολη. Διατηρήσαμε τον πυρήνα της ομάδας και προσθέσαμε κάποια νέα στοιχεία. Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία της Φενέρ“.

Για το Φάιναλ Φορ και την ενδεχόμενη παρθενική συμμετοχή της τούρκικης ομάδας σε αυτό κράτησε συνέστησε υπομονή: “Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για Φάιναλ Φορ. Έχουμε μπροστά μας άλλα δύο παιχνίδια στο Top 16. Τα πλέι οφ είναι μια δύσκολη διαδικασία. Προχωράμε βήμα-βήμα“.

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags