Facebook Pixel Αγωνία για τρεις, ΟΚ ο Κάτσε
| 2015-05-11 21:31:00

Αγωνία για τρεις, ΟΚ ο Κάτσε

Αγωνία για τρεις, ΟΚ ο Κάτσε

Πλούσιο είναι το ιατρικό δελτίο στον ΠΑΟΚ, αλλά νέα υπάρχουν μόνο για τον Εργκούς Κάτσε, ο οποίος τη... γλύτωσε, πράγμα που δεν ισχύει για τους Κλάους, "Παπ" και Μιγκέλ Βίτορ, των οποίων η κατάσταση δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δημιούργησαν περισσότερους "πονοκεφάλους" στον Γιώργο Γεωργιάδη.

Οι Στέφανος Αθανασιάδης , Μιγκέλ Βίτορ έχουν οίδημα στην περιοχή των προσαγωγών (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα) και ξεκίνησαν ήδη θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή. Οι τραυματισμοί τους θα επανεκτιμηθούν τις επόμενες μέρες και η απουσία τους από τις προπονήσεις θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού τους στο πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αντίθετα "καθαρή" ήταν η μαγνητική του Έργκους Κάτσε, ο οποίος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το μεσημέρι της Τρίτης (12.05) σε μαγνητική θα υποβληθεί και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος , ο οποίος αποχώρησε από το ματς με τον Πανιώνιο με πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο. Σήμερα πάντως φαίνεται ότι η ζημιά που έχει υποστεί ο έμπειρος επιθετικός δεν είναι τόσο μεγάλη και το πιο πιθανό είναι ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του Γεωργιάδη από τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ και μετά.

Από εκεί και πέρα, ο Ράζβαν Ρατς αισθάνθηκε λίγο βαρύ τον δεξί του τετρακέφαλο κι έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο, ενώ κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε το δικό του συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Σε όλα αυτά τα προβλήματα θα πρέπει κανείς να συνυπολογίσει και τους Κωνσταντινίδη και Γκολάσα, οι οποίοι εκτός απροόπτου έχουν τεθεί νοκ-άουτ για τα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags