Facebook Pixel Αλλαγές στην Ευρώπη αν πάρει το κύπελλο ο Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2015-05-19 12:02:00

Αλλαγές στην Ευρώπη αν πάρει το κύπελλο ο Ολυμπιακός!

Αλλαγές στην Ευρώπη αν πάρει το κύπελλο ο Ολυμπιακός!

Πώς ο τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό καθορίζει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα η Superleague αποσαφήνισε πως θα μοιραστούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και πως σε αυτά παίζει ρόλο ο νικητής του κυπέλλου.

Όπως γνωρίζαμε, αν η Ξάνθη κατακτούσε το τρόπαιο τότε θα πήγαινε απευθείας στους ομίλους του Europa League. Σε περίπτωση, όμως, που το κύπελλο το πάρει ο Ολυμπιακός, τότε την απευθείας έξοδο στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης θα πάρει ο δεύτερος των πλέι οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Με στόχο τη διευκόλυνση των φιλάθλων, η Super League αναλύει τα δεδομένα συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις UEFA Champions League και UEFA Europa League, με βάση τις ομάδες που έχουν προκριθεί στα Super League ΟΠΑΠ Play Off 2015 και στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας:

ΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Αν o ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας τότε οι ομάδες που αγωνίζονται στα Super League ΟΠΑΠ Play Off 2015, θα συμμετάσχουν, βάσει της κατάταξής τους στα Play Off, στους αντίστοιχους γύρους των διοργανώσεων UEFA Champions League και UEFA Europa League.


ΑΝ Η ΞΑΝΘΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Αν η SKODA ΞΑΝΘΗ κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας τότε θα συμμετάσχει στους Ομίλους UEFA Europa League και οι ομάδες που αγωνίζονται στα Super League ΟΠΑΠ Play Off 2015, θα συμμετάσχουν, βάσει κατάταξής τους στα Play Off, στους αντίστοιχους γύρους των διοργανώσεων UEFA Champions League και Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags