Facebook Pixel Δεν κρύφτηκε ο Πρίντεζης!
| 2015-06-02 21:39:00

Δεν κρύφτηκε ο Πρίντεζης!

Δεν κρύφτηκε ο Πρίντεζης!

Ο άσος του Ολυμπιακού τα... έχωσε μετά την ήττα από τον Άρη.

 

Στο κακό πρόσωπο που έδειξε ο Ολυμπιακός, στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος δεν έψαξε για δικαιολογίες, μετά την ήττα από τον Άρη. «Σημασία έχει ότι σαν ομάδα δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι. Μείναμε στα παιχνίδια της Αθήνας, όπου παίξαμε πάρα πολύ καλό μπάσκετ, αλλά η πραγματική εικόνα του Άρη δεν ήταν αυτή που είδαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια. Είναι πολύ σοβαρή ομάδα, τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, έχει έναν πολύ σοβαρό προπονητή.

Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί και στην άμυνα, δεν είχαμε αυτοπεποίθηση, σουτάραμε πάρα πολλά τρίποντα, είχαμε πολύ κακό ποσοστό, όταν δεν μπορείς να σκοράρεις, έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα, με όποια ομάδα και να παίζεις», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Για το αν αποσυντόνισαν τον Ολυμπιακό τα δύο πρώτα αποτελέσματα: «Ακόμα και αυτό να είναι, είναι αδικαιολόγητο. Με όποιον αντίπαλοι και να παίζουμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Σήμερα δεν ήμασταν, ίσως ξεκινήσαμε χαλαροί, δεν ξέρω τι ήταν, αλλά δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι. Ο Άρης είναι μία ομάδα που έχει εγωισμό, αντέδρασε και δικαίως κέρδισε το παιχνίδι».

Για το τι έφταιξε και τι πρέπει να διορθωθεί: «Αντιστρόφως ανάλογα με την εικόνα που δείξαμε στην Αθήνα, σήμερα η άμυνά μας πάρα πολύ κακή, δεχτήκαμε πάρα πολύ εύκολα καλάθια. Γενικότερα, η άμυνα μας έχει φτάσει μέχρι εδώ και σήμερα κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι.

Αν δεν κάνω λάθος, αν κερδίσουμε την Πέμπτη, οι τελικοί αρχίζουν την Κυριακή και ευελπιστούμε να κερδίσουμε μεθαύριο και να ξεκινήσουν οι τελικοί όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags