Facebook Pixel Είναι τρελός Παναθηναϊκός και πάει Ολυμπιακό;
| 2015-06-07 14:45:00

Είναι τρελός Παναθηναϊκός και πάει Ολυμπιακό;

Είναι τρελός Παναθηναϊκός και πάει Ολυμπιακό;

Εντονη φημολογία αναφέρει τις τελευταίες ώρες ότι οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση ενός παίκτη που, αν και εφόσον αποκτηθεί, θα προκαλέσει πολύ ντόρο... 

Μεγάλη μεταγραφική κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό με το βάρος να έχει πέσει στην απόκτηση ενός σέντερ φορ κλάσης.

Τα ονόματα που ακούγονται ότι απασχολούν τους Ερυθρόλευκους είναι πολλά και "δυνατά", ενώ η στήλη "SportDog Penalty" αποκάλυψε χθες ότι στην "ερυθρόλευκη" λίστα υπάρχει και μία περίπτωση ενός μεγάλου Βραζιλιάνου γκολτζή που εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας (διαβάστε το όνομα και όλο το ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας παρακολουθούν και διάφορες περιπτώσεις για τον "άσο", αφού η πώληση του Ρομπέρτο σε ομάδα του εξωτερικού θεωρείται πλέον δεδομένη. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ένα όνομα που αν και εφόσον αποκτηθεί από τους Πειραιώτες, θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.

Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να διακριθεί με τη φανέλα της Μάιντς και σύμφωνα με πληροφορίες είναι θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μάλιστα, στη Γερμανία γράφτηκε ότι η ομάδα του τον έχει προτείνει στον Ολυμπιακό ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Χόρχε Μπενίτες!

Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός πορτιέρο ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού στη γερμανική ομάδα δεν υπολογίζεται. Και έχει κάποια βάση να βλέπει με καλό μάτι τον επαναπατρισμό από τη στιγμή που έχει σοβαρή σχέση στην πατρίδα και το κορίτσι του κάνει συνεχώς ταξίδια Ελλάδα-Γερμανία για να τον βλέπει.

Ωστόσο, το θέμα είναι άλλο και αφορά κατά πόσο είναι θετικός ο Καπίνο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Γιατί υπάρχει η εκτίμηση σε όσους τον γνωρίζουν καλά ότι δε θα είχε πρόβλημα να πάρει μεταγραφή στο Λιμάνι. Και εδώ είναι το ζητούμενο, αφού μιλάμε για έναν παίκτη που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ανδρώθηκε με το τριφύλλι στο στήθος και εξέφραζε σε κάθε ευκαιρία τη λατρεία του για την ομάδα, είτε πανηγυρίζοντας έξαλλα μέσα στο Καραϊσκάκη (πρώτη φωτογραφία), είτε διατηρώντας πολύ καλή σχέση με τους οπαδούς των Πράσινων (δεύτερη φωτογραφία).

Θεωρείται δεδομένο, δηλαδή, ότι σε περίπτωση που γίνει η μεταγραφή του Καπίνο στον Ολυμπιακό, κάτι που δε μοιάζει και τόσο απίθανο αυτή τη στιγμή, θα δημιουργηθεί αρκετός ντόρος στις τάξεις των οπαδών, αφού δε θα είναι λίγοι αυτοί που θα τον παρομοιάσουν με τον ...Νικοπολίδη! 

TOYMΠΑΝΟ η νεαρή σύντροφος του Καπίνο, προκαλεί "σεισμό" στα social media! Πάρτε μάτι ΕΔΩ 

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags