Facebook Pixel Ο «Χαϊλάντερ» ζει και βρίσκεται στη Νότια Κορέα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-06-22 20:37:00

Ο «Χαϊλάντερ» ζει και βρίσκεται στη Νότια Κορέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «Χαϊλάντερ»  ζει και βρίσκεται στη Νότια Κορέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ενήλικας όμως θα μοιάζει για πάντα με παιδί. Αποκλείεται να καταφέρετε να μαντέψετε πόσων ετών είναι στην πραγματικότητα!

Ο Hyomyung Shin από τη Νότια Κορέα πάσχει από το σπάνιο «Σύνδρομο του Χαϊλάντερ». Για όσους δεν έχετε δει την ταινία ή την τηλεοπτική σειρά από την οποία πήρε τον όνομά του το σύνδρομο, ο Χαϊλάντερ ήταν αθάνατος.Το σώμα του Shin αντιστέκεται σθεναρά στη γήρανση και η ανάπτυξή του είναι εξαιρετικά αργή. Η παιδική φωνή του, το χαμηλό ύψος του που δεν ξεπερνά τα 163 εκατοστά, η παντελής απουσία τριχοφυΐας από το πρόσωπό του και τα ροδαλά του μαγουλάκια κάνουν τον κόσμο να τον περνά για παιδί 10 ετών, στην πραγματικότητά όμως είναι 26!

Αναγκάζεται συνεχώς να επιδεικνύει την ταυτότητά του προκειμένου να αποδείξει ότι γεννήθηκε το 1989.


Αν και τον αποκαλούν «Πήτερ Παν της Κορέας», ο νεαρός δεν πάσχει από το ομώνυμο σύνδρομο.
Φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία δείχνουν ότι αναπτυσσόταν κανονικά μέχρι μια ηλικία, όμως η ανάπτυξή του επιβραδύνθηκε σημαντικά από την εφηβεία και έπειτα. Πέραν του αλλόκοτου συνδρόμου, ο νεαρός είναι εξαιρετικά υγιής, σύμφωνα με τους γιατρούς.
Οι επιστήμονες μελετούν την περίπτωση του Shin, καθώς πιστεύουν ότι η πάθησή του μπορεί να αποτελεί το «κλειδί» της αθανασίας.




 

 

ΠΗΓΗ: onmed.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags