Facebook Pixel Ετοιμάζει χοντρή πλάκα ο Μαρινάκης στον Σαββίδη!
| 2015-06-29 10:30:00

Ετοιμάζει χοντρή πλάκα ο Μαρινάκης στον Σαββίδη!

Ετοιμάζει χοντρή πλάκα ο Μαρινάκης στον Σαββίδη!

Μετά τη σφήνα που έκανε ο Ολυμπιακός στην ΑΕΚ για τον Ανδρεόπουλο, οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να θέλουν να «κλέψουν» παίκτη και από τον ΠΑΟΚ! Μιλάμε για μεγάλο χουνέρι...

Μεγάλες μεταγραφικές κόντρες ανάμεσα στους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου προβλέπονται αυτό το διάστημα, με τον Ολυμπιακό να δείχνει διάθεση να μπει σφήνα για παίκτες που έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες.

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να χαλάσουν τη μεταγραφή του Κυριακού Ανδρεόπουλου στην ΑΕΚ, μιας και κατέθεσαν καλύτερη πρόταση στην Κέρκυρα (180.000 ευρώ) για την απόκτηση του νεαρού άσου!

Κάτι ανάλογο, όμως, είναι πολύ πιθανό να συμβεί και με έναν παίκτη που βρίσκεται πολύ κοντά τον ΠΑΟΚ, τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, καθώς οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες έχει μπει στο "παιχνίδι" και ο Ολυμπιακός!

Ο Δικέφαλος δεν έχει έρθει ακόμα σε οριστική συμφωνία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ισλανδού φορ και οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να μπουν σφήνα στις διαπραγματεύσεις προτείνοντας προφανώς περισσότερα χρήματα στην ισπανική ομάδα.

Όπως έχει διαρρεύσει, ο ΠΑΟΚ προσφέρει 1 εκ. ευρώ στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για ετήσιο δανεισμό, ποσό, όμως, που επιθυμεί να δώσει τμηματικά. Συγκεκριμένα, 200.000 ευρώ τώρα, 200.000 ευρώ στις 7 συμμετοχές, 200.000 ευρώ στις 14 συμμετοχές, 200.000 ευρώ στις 21 συμμετοχές και 200.000 ευρώ στις 28 συμμετοχές.

Την ίδια στιγμή, ο 26χρονος επιθετικός αμείβεται στη ισπανική ομάδα με 800.000 ευρώ ετησίως, ενώ η ρήτρα αγοράς του ξεπερνά τα 5 εκ. ευρώ από τη στιγμή που αποκτήθηκε πέρυσι από τη Χέρενφεν με περίπου 7,5 εκ. ευρώ. Γίνεται, επομένως, αντιληπτό ότι το deal δεν είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ και πως ο Ολυμπιακός μπορεί να χαλάσει τη δουλειά, αν όντως έχει αποφασίσει να διεκδικήσει τον παίκτη.

Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε ότι ο Φινμπόγκασον αποτέλεσε πέρυσι τον κορυφαίο μεταγραφικό στόχο των Ερυθρολεύκων για τη γραμμή κρούσης προσφέροντας μέχρι και 6 εκ. ευρώ για την απόκτησή του από την ολλανδική ομάδα.

ΠΟΙΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έκλεισε να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό; Η απάντηση ΕΔΩ
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags