Facebook Pixel Αυτός θα «μαγέψει» την Τούμπα!
| 2015-07-23 22:31:00

Αυτός θα «μαγέψει» την Τούμπα!

Αυτός θα «μαγέψει» την Τούμπα!

Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την συγκεκριμένη κίνηση, για να ανεβάσουν επίπεδο. Καθοριστικός θα είναι ο ρόλος του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ εύκολα το πρώτο του ευρωπαϊκό βήμα, απέκλεισε τη Λοκομοτίβα και πλέον πιο ήσυχα προχωράει στον σχεδιασμό του ρόστερ για τη νέα σεζόν, στην οποία οφείλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει να «τρέξουν» άμεσα οι μεταγραφές, τομέα με τον οποίο ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά ο Φρανκ Άρνεσεν, καθώς και ο Ιγκόρ Τούντορ στις τελευταίες του δηλώσεις παραδέχθηκε πως δεν έχει σημαντικό λόγο και απλά δίνει το τελικό «οκ». Στον Δικέφαλο λοιπόν έχουν οργάνωση, έχουν λεφτά και ψάχνουν παίκτες...

Πριν τις αφίξεις ωστόσο, θα γίνει ένα... ξεκαθάρισμα με το υπάρχουν ρόστερ, καθώς σε αυτό υπάρχουν πολλοί που έχουν ήδη ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα για να φύγουν. Ωστόσο, όποιος είδε το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβα, θα διαπίστωσε και στο χορτάρι, πως ο Λούκας βρίσκεται ένα... επίπεδο πάνω από τους περισσότερους που υπάρχουν στο ρόστερ του Τούντορ.

Αυτό φυσικά το γνωρίζει τόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ όσο και η διοίκηση και για αυτό είναι αποφασισμένο, τις επόμενες ημέρες, να γίνει μία συνάντηση με τον Ισπανό, ώστε να τον πείσουν να μείνει στην Τούμπα και να σταματήσει να σκέφτεται την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Στον Δικέφαλο θέλουν να κρατήσουν τον Λούκας, ακόμα και ο Ιβάν Σαββίδης «γουστάρει» πολύ τον Ισπανό, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τον πείσουν πως φέτος ...χτίζουν κάτι καλό. Αν καταφέρουν να τον κρατήσουν, τότε σίγουρα θα δούμε σπουδαία πράγματα από αυτόν στην Τούμπα, ειδικά αν παίζει σε μία ομάδα με οργάνωση και ποιοτικούς συμπαίκτες (όπως τον Μακ που σήμερα οι δυο τους έκαναν... θαύματα). Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουμε μάθει, για να αλλάξει το κλίμα με τον Ισπανό, δεν αποκλείεται να υπάρξει προσεχώς και... παρέμβαση του Ιβάν!

Πάντως ο Λούκας, που αποθεώθηκε από τον κόσμο στο ματς με τη Λοκομοτίβα, τις τελευταίες ημέρες δείχνει να το ξανασκέφτεται. Σίγουρα θα περιμένει μέχρι τέλη Αυγούστου μήπως έρθει κάποια μεγάλη πρόταση από την πατρίδα του, ωστόσο πλέον δεν αποκλείει και τελείως την περίπτωση να παραμείνει στην Ελλάδα. Για αυτό και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του, ενώ πριν από το ματς (για πρώτη φορά!!!) έκανε tweet για τον ΠΑΟΚ...

** Δείτε τα έξι γκολ του γελάστε με το αυτογκόλ των Κροατών ΕΔΩ





 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags