Facebook Pixel Τώρα ζητάει συγγνώμη ο Μασάντο...
| 2015-07-29 19:54:00

Τώρα ζητάει συγγνώμη ο Μασάντο...

Τώρα ζητάει συγγνώμη ο Μασάντο...

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού με μακροσκελή ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook ζήτησε συγγνώμη για τα όσα αχαρακτήριστα έκανε στο ματς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Μόλντε

Aναλυτικά:

"Δεν μπορούσα να κοιμηθώ χθες βράδυ. Ήταν μία απερίσκεπτη ενέργεια. Ένα κακό παράδειγμα για όλους ειδικά για τα παιδιά.

Ξέρω πως θα τιμωρηθώ, πρώτα από τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τον σύλλογο, τον Τύπο, την UEFA και όπως πάντα θα αναλάβω την ευθύνη των πράξεων μου.

Χθες ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου, που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Του υποσχέθηκα πως αν σημείωνα γκολ θα του το αφιέρωνα για όσα έκανε για μένα.

Έγινε όμως ακριβώς το αντίθετο. Έχω δύο μικρούς γιους, οι οποίοι επίσης αγαπούν το ποδόσφαιρο και τους πέρασα το ίδιο μήνυμα με αυτό που μου έμαθε ο πατέρας μου, όταν ήμουν παιδί.

Όταν υποστηρίζεις την ομάδα σου, το κάνεις τόσο στις καλές, όσο και στις κακές στιγμές. Ότι και αν συμβεί η ομάδα είναι η οικογένεια σου και την υπερασπίζεσαι ότι και αν συμβεί.

Είμαι ποδοσφαιριστής τώρα. Βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο και όχι στις κερκίδες. Δουλειά μου είναι να τρέχω, να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει.

Καταλαβαίνω πως νιώθει κάποιος που βρίσκεται στην εξέδρα και πόσο ενοχλείται κάποιες φορές. Επειδή είμαι ακόμη οπαδός όταν δεν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, μπορώ να σας καταλάβω.

Οι οπαδοί της Ντιναμό έχουν κάθε δικαίωμα να είναι εκνευρισμένοι μαζί μου. Είμαι εκνευρισμένος με τον εαυτό μου και λυπάμαι βαθύτατα για ότι συνέβη.

Δεν έχω δικαιολογίες για την συμπεριφορά μου επειδή είμαι επαγγελματίας. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μου παρέχει τις συνθήκες για να δουλεύω σωστά και αυτό έχω κάνει.

Πριν από μερικές εβδομάδες κατακτήσαμε το Κύπελλο Κροατίας και σπάσαμε το αήττητο ρεκόρ της πρωταθλήτριας ομάδας στην χώρα. Το ποδόσφαιρο όμως αφορά το σήμερα και όχι το χθες ή το αύριο.

Εάν ο Τύπος θέλει να με χτυπήσει ας το κάνει. Δεν θα κρυφτώ. Η UEFA θα με τιμωρήσει και θα δεχθώ τα πάντα. Είμαι βέβαιος επίσης πως θα διαπιστώσουν πως στα 12 χρόνια που παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν με έχουν δει να παίρνω κόκκινη κάρτα. Ποτέ.

Αν κάποιος ρωτήσει τους συμπαίκτες μου σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ολυμπιακό, Τουλούζ, Σεντ Ετιέν, Λεϊσόες, Εστρέλα Αμαδόρα, Λεϊερία, Πόρτο αλλά και τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, είμαι βέβαιος πως θα ακούσουν πως είμαι ένας αφοσιωμένος ποδοσφαιριστής.

Ο πατέρας μου, μου δίδαξε να αφήνω πάντα καλή εικόνα για την οικογένεια Μασάδο όπου και αν πηγαίνω. Στην παρούσα φάση λυπάμαι για τους συμπαίκτες μου στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ γιατί δεν βοήθησα για να νικήσουμε στο παιχνίδι. Τίποτα δεν χάθηκε όμως επειδή δεν κερδίσαμε χθες.

Λυπάμαι επίσης για όλους τους οπαδούς της Ντιναμό επειδή τους απογοήτευσα. Ήμουν ενοχλημένος γιατί δεν έκανα αυτά που ήθελα και εξερράγην με άσχημο τρόπο.

Η αντίδραση μου ήταν άδικη ειδικά για όλους όσους μας υποστηρίζουν κάθε μέρα και ζουν την ομάδα.

Λυπάμαι επίσης για τους μικρούς γιους μου, γιατί τώρα δεν είναι ο πατέρας τους όπως θα ήθελαν να δουν. Και τέλος λυπάμαι για τον πατέρα μου γιατί ξέρω τον απογοήτευσα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Στα γενέθλια του...

Εάν είσαι πραγματικός οπαδός του ποδοσφαίρου που αγαπάς τον σύλλογο σου βεβαιώσου πως πήρες το δικό μου παράδειγμα: αν οι παίκτες δεν αποδίδουν καλά, τα πράγματα θα αλλάξουν μόνο εάν τους ενθαρρύνεις.

Όταν είσαι καλά, όλοι θέλουν να είναι φίλοι σου, όταν όμως είσαι στα κάτω σου, μόνο οι αληθινοί θα σου δώσουν το χέρι τους και θα σε βοηθήσουν να σταθείς όρθιος. Ας είναι το δικό σας χέρι.

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την οικογένεια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Λυπάμαι που δεν είμαι μηχανή και ευχαριστώ πραγματικά όσους είχαν το κουράγιο να μου συμπαρασταθούν σε τούτη την δύσκολη στιγμή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags