Facebook Pixel "Σείστηκε" το ΟΑΚΑ!
| 2015-09-23 20:27:00

"Σείστηκε" το ΟΑΚΑ!

"Σείστηκε" το ΟΑΚΑ!

Χαμός στο κλειστό του ΟΑΚΑ στην παρουσίαση των Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Φώτση, Μποντιρόγκα και Βράνκοβιτς. 

Οι πέντε παίκτες αποθεώθηκαν από τους φίλους του Παναθηναϊκού και ειδικότερα οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Ντέγιαν Μποντιρόγκα που προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού με την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

"Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Σας αγαπώ. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ απόψε. Ευχαριστώ εσάς που είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στο κόσμο. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό" ήταν τα λόγια του Βράνκοβιτς που έκλεισε τον χαιρετισμό του λέγοντας στα ελληνικά "Κύριε Παύλο, πρόεδρε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ"!

Όσο για τον Αντώνη Φώτση... "Ευχαριστώ όλο το κόσμο που βρίσκεται μαζί μας. Εμείς αυτά τα ζούμε κάθε μέρα που είστε εδώ σε κάθε παιχνίδι οπότε δεν είναι κάτι διαφορετικό για εμάς σήμερα. Όλοι ξέρετε πόσο αγαπάμε την ομάδα. Όλοι είμαστε εδώ για εσάς όπως κι εσείς για εμάς".

"Σας ευχαριστώ ακόμα μία φορά από τα βάθη της καρδιάς μου. Είναι μεγαλείο, τύχη και μεγάλη τιμή για όλους εμάς να ανήκουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να γιορτάζουμε βραδιές όπως η σημερινή. Ένα θέλω να σας πω κλείνοντας στις χαρές και στις λύπες μαζί, μην το ξεχνάτε" ήταν τα λόγια του Αλβέρτη.

Με τα συνθήματα να μην τον αφήνουν να μιλήσει ο Μποντιρόγκα είπε: "Για εμένα είναι μεγάλη τιμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα και έπαιξα για εσάς. Σας ευχαριστώ μεγάλε πρόεδρε, κύριε Παύλο εσάς και την οικογένεια σας που με φέρατε στον Παναθηναϊκό", ενώ έκλεισε λέγοντας στα ελληνικά: "Είστε πάντα στη καρδιά μου και σας αγαπάω πολύ".

Τέλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης αγκαλιά με την κορούλα του, δήλωσε: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι σε αυτήν τη μεγάλη ομάδα. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, όμως η ομάδα είναι εδώ. Όλοι ξέρετε ότι πρέπει να είστε κοντά και στα καλά και στα δύσκολα. Σας ευχαριστούμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags