Facebook Pixel Πώς δεν έβγαλε αυτή την κόκκινη στο Περιστέρι; (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2015-09-27 23:40:00

Πώς δεν έβγαλε αυτή την κόκκινη στο Περιστέρι; (vid)

Πώς δεν έβγαλε αυτή την κόκκινη στο Περιστέρι; (vid)

Ο Καλογερόπουλος... δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα από όσα του έχωσε ο Κιβρακίδης μπροστά στο πρόσωπό του. Είναι δυνατόν να μην τον απέβαλε; Δείτε τι του είπε!

Μία φάση που θα συζητηθεί πάρα πολύ είχαμε στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ, όπου μπορεί ο Δικέφαλος να νίκησε με ανατροπή και γκολ του Μακ στο 90', όμως ο Καλογερόπουλος έκανε ένα μεγάλο... φάουλ. Μάλιστα, αυτή την φορά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έχει καμία δικαιολογία, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιλήφθηκε την φάση.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Τζαβέλλας ήταν έτοιμος να εκτελέσει το έμμεσο για τον ΠΑΟΚ στο 81' (με το σκορ στο 1-1), ο Καλογερόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στον Κιβρακίδη για διαμαρτυρία.

Ο διαιτητής φώναζε στους παίκτες να σταθούν πάνω στην γραμμή της εστίας, ενώ ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, επειδή δεν κατάλαβε γιατί «κιτρινίστηκε», γύρισε και φώναζε στο πρόσωπο του ρέφερι, «είσαι παλαβός; Είσαι απίστευτος. Θα μας τρελάνεις;»!

Ο Καλογερόπουλος όμως δεν έβγαλε την δεύτερη κίτρινη, χαρίστηκε στους Περιστεριώτες και αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε νικήσει, θα είχε τώρα... μεγάλους μπελάδες. Αλλιώς είναι να κυνηγάς τη νίκη παίζοντας απέναντι σε 11 παίκτες και αλλιώς σε 10.

Δείτε τι συνέβη:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΠΟΣ: ΠΑΟΚτσής πέταξε καρέκλα στον Μακ (vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags