Facebook Pixel "Μέσα" Τσόρι, Ντα Κόστα και Ιντέγιε
| 2015-10-07 20:42:00

"Μέσα" Τσόρι, Ντα Κόστα και Ιντέγιε

"Μέσα" Τσόρι, Ντα Κόστα και Ιντέγιε

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκαν σήμερα οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού δηλώνοντας "παρών" ενόψει ΑΕΚ!

Ο λόγος για τους Τσόρι Ντομίνγκες, Ντα Κόστα και Μπράουν Ιντέγε! Οι δύο πρώτοι εδώ και μέρες κινούνταν ατομικά στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων», ενώ και ο Μπράουν Ιντέγε λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.

Ωστόσο, και οι τρεις τους μπήκαν κανονικά σε… φουλ ρυθμούς και δηλώνουν πανέτοιμοι για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος (7η), την ερχόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν και την Τετάρτη οι Μπουχαλάκης και Πάρντο. 

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Το απόγευμα της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν σε αγωνιστική δράση. Όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και συνέχισαν προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ, την επόμενη εβδομάδα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά επάνω στην τεχνική, την κατοχή της μπάλας και τη σωστή κυκλοφορία της, ενώ παράλληλα έγινε και δίτερμα, στο μισό γήπεδο, με κλειστούς χώρους και ιδιαίτερη ένταση. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Ντα Κόστα και Μπράουν, όπως και ο «Τσόρι». Ατομικό έκανε ο Μπουχαλάκης, όπως και ο Πάρντο. Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, στις 10:00 και στις 17:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags