Facebook Pixel Τεράστιος μάγκας ο Κλοπ!
| 2015-10-12 21:16:00

Τεράστιος μάγκας ο Κλοπ!

Τεράστιος μάγκας ο Κλοπ!

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ για τις μεταγραφές των «κόκκινων».
 

Μπορεί πολλοί να φαντάζονταν τους Ρόις, Χούμελς και Γκουντογκάν στα «κόκκινα» λόγω Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο με δηλώσεις του στη «Bild», ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλ, ξεκαθάρισε πως δεν αναμένεται να κάνει κάτι τέτοιο!
 

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Πόσο μάλλον όταν στο «Βεστφάλεν» αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος. Ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να αποχώρησε από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και να ανέλαβε πριν από λίγες μέρες την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, ωστόσο δεν έχει καμία πρόθεση να την «βλάψει».

Ήδη από τις πρώτες μέρες της πρόσληψής του, τα ονόματα των «αστέρων» των Βεστφαλών, παρουσιάστηκαν ως μεταγραφικοί στόχοι των «κόκκινων», με τον Γερμανό κόουτς μάλιστα να είναι αυτός που θα έκανε το «ψηστήρι».

Κάτι τέτοιο ωστόσο φρόντισε να διαψεύσει από νωρίς ο ίδιος ο Κλοπ, ο οποίος με δηλώσεις του στη «Bild» τόνισε: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι πρόθεσή μου να δελεάσω τα αστέρια της Ντόρτμουντ για να έρθουν στη Λίβερπουλ».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Ντόρτμουντ, Χάντς-Γιόακιμ Βάτσκε: «Είμαι 100% σίγουρος ότι κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν ποτέ πίσω από την πλάτη μας. Ο Γιούργκεν δεν θα έκανε ποτέ κάτι για να βλάψει την Ντόρτμουντ».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags