Facebook Pixel Μετά το συμβόλαιο εκατομμυριών, προκαλεί ο Κλοπ!
Life
| 2015-10-15 14:45:00

Μετά το συμβόλαιο εκατομμυριών, προκαλεί ο Κλοπ!

Μετά το συμβόλαιο εκατομμυριών, προκαλεί ο Κλοπ!

Ο Γερμανός τεχνικός θα απολαμβάνει αποδοχές 10 εκατ. ευρώ ετησίως στην αγγλική ομάδα και φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει να ...πουλάει μούρη στους δρόμους της πόλης. Δείτε τι κάνει! 

Ο Γιούργκεν Κλοπ έγινε ένας από τους πιο πλούσιους προπονητές στον κόσμο, με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε προ ημερών στη Λίβερπουλ, καθώς ο Γερμανός τεχνικός θα λαμβάνει αποδοχές 10 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο! Μιλάμε για τρελό νούμερο ακόμα κα για τα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ έχει αρχίσει, όπως φαίνεται, να απολαμβάνει τις ανέσεις που του παρέχει η αγγλική ομάδα, αν και στο προφίλ του δείχνει απλός άνθρωπος. Με ποιον τρόπο; Οδηγώντας κάθε μέρα και διαφορετικό υπερπολυτελές αμάξι!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ο Κλοπ μέσα σε τρεις μέρες έχει εμφανισθεί με τρία αυτοκίνητα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Τη Δευτέρα οι παπαράτσι τον έπιασαν με ένα Audi, την Τρίτη μία Porsche και χθες το βράδυ με ένα Vauxhall Insignia! Δεν ξέρει τι να τα κάνει φαίνεται τόσα λεφτά και ήδη έχει αρχίσει να τα σπαταλάει σε αμάξια. Αυτά είναι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Τρελή" μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα!


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags