Facebook Pixel Το ΄χουν σίγουρο: Ο Ολυμπιακός ξανά πρωταθλητής!
| 2015-10-22 09:30:00

Το ΄χουν σίγουρο: Ο Ολυμπιακός ξανά πρωταθλητής!

Το ΄χουν σίγουρο: Ο Ολυμπιακός ξανά πρωταθλητής!

Άσε στην άκρη το 7x7 του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Τις επτά νίκες σε επτά παιχνίδια. Στο ζύγι βαραίνουν τα δυο δίπλα στο τσάμπιονς ληγκ.

Κι αν τα συνδυάσεις με τις εύκολες νίκες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, το γλυκό έχει δέσει. Ο πρωταθλητής είναι ξανά πρωταθλητής. Όλοι το 'χουν σίγουρο.

Στο ψιθυριστό παναθηναϊκοί και αεκτζήδες, μέσα και παοκτζήδες αναγνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα. Ότι δεν έχει αντίπαλο ούτε αυτή τη σαιζόν. Ότι θα το ξαναπάρει περίπατο, ίσως πιο εύκολα αυτή τη φορά.

Η αλήθεια καίει. Σίγουρα. Και η αλήθεια δεν λέγεται. Και γιατί να λεχθεί, ρε! Γιατί, δηλαδή, παοκτσήδες και αεκτζήδες, και παναθηναϊκοί να βγουν στα ίσα να πουν ότι μειονεκτούμε σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό. Ότι δεν μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε.

Είπαμε. Η αλήθεια κρύβεται. Καμουφλάρεται. Πρέπει να είσαι πολύ καθαρός, πολύ αξιοπρεπής, πολύ αξιοσέβαστος για να ομολογήσεις ότι ο αντίπαλος είναι καλύτερος.

Πού ακούστηκε αυτό το πράμα! Ο πρωθυπουργός να λέει την αλήθεια. Δεν γίνεται ποτέ. Δεν το επιτρέπει ο κόσμος! Το ίδιο η αντιπολίτευση. Ο αρχιεπίσκοπος. Οι πάντες. Όλοι παίζουν στο ψέμα. Μόνον στο ψέμα.

Δεν κατάλαβα. Οι γάβροι, δηλαδή, από τον Μαρινάκη μέχρι τον τελευταίο οπαδό του Ολυμπιακού θα αναγνώριζαν ποτέ ότι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο όποιος αντίπαλος τους ήταν καλύτερος, ότι είναι πράγματι καλύτερος; Ποτέ.

Εφιάλτης ο Παναθηναϊκός για τον Ιγκόρ Τούντωρ, διαβάζεις στο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags