Facebook Pixel O Αναστασίου για Μέντες!
| 2015-10-30 17:51:00

O Αναστασίου για Μέντες!

O Αναστασίου για Μέντες!

O τεχνικός του Τριφυλλιού μίλησε στη NOVA για την πολυσυζητημένη απόφαση του Ντάβιντ Μέντες να αναλάβει βοηθός προπονητή...

Αναλυτικά:

"Για κάθε πράγμα υπάρχει εξήγηση... Ο Ντάβιντ ήθελε να ασχοληθεί με την προπονητική, ξέρει τη φιλοσοφία της ομάδας, είναι τρομερός επαγγελματίας και το κυριότερο ξέρει καλά το γκρουπ. Κάναμε μια συζήτηση, καθώς αναλαμβάνοντας τη θέση θα έπρεπε να ξέρει κάποια πράγματα, αφού σαν ποδοσφαιριστής είχε στο μυαλό του να παίξει ένα χρόνο ακόμα. Όταν όμως σου δίνεται μια τέτοια δυνατότητα, σε μια θέση που μπορείς να μάθεις πολλά και να εξελιχτείς, ήταν καθαρά θέμα δικής του απόφασης και προτεραιοτήτων, τι ήθελε. Συζητήσαμε αρκετά το σκέφτηκε και νομίζω πήρε την πιο σωστή απόφαση γιατί πρόσφερε πολλά στο κλαμπ, έχει το σεβασμό των ποδοσφαιριστών, ξέρει ποδόσφαιρο, βλέπει ποδόσφαιρο. Ήταν πάντα ένας προπονητής μες στο γήπεδο, γιατί μιλούσε, πλέον θα τον βλέπουμε στην άλλη πλευρά"

Για το αν διέκρινε κάποια στοιχεία προπονητή, όταν έπαιζε: "Εννοείται, το έχει ο Ντάβιντ. Προσωπικά τον ξέρω από την Ολλανδία, ότι είχε ισχυρή προσωπικότητα και μιλούσε, μπορούσε να μιλήσει και να επιβληθεί στους συμπαικτες και πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει. Οπότε τα στοιχεία τα έχει, το σημαντικότερο είναι να μάθει και πιστεύω με τη βοήθεια του Στιβ και τη δικιά μου θα γίνει σημαντικός για το μέλλον. Είναι αποδεκτός από όλους, έχει και τις γνώσεις και τον χαρακτήρα και το σημαντικό είναι πως τον έχουμε εδώ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags